Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vettetek használt ruhát a...

Vettetek használt ruhát a babátoknak?

Figyelt kérdés

Ha igen, menniyért és hol???

Most akarom őket eladni, hírdetni, és meg mondom őszintén nincs sok időm "babrálni" vele, szeretném ha gyorsan elkapkodnák.

Szép állapotú ruhák, van közülük olyan, ami csak egyszer volt a lányomon.

2012. okt. 17. 15:22
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
8000 forintért vettem a jófogáson egy óriási csomagot. Volt benne 4 kabát (2 téli, 2 átmeneti), 11 hosszú ujjú body, 11 rövid ujjú, 8 hosszú ujjú blúz, 2-3 kardigán, 2 nadrág, 1 használatlan rugdalózó. Gyönyörűséges volt mind.
2012. okt. 17. 17:48
 12/13 anonim ***** válasza:

Nekünk is eddig csak használt ruha van. A nagyját vaterán, apródon, jófogáson vettem, egy részét a férjem munkatársától... a többit pedig turiban. A legjobban végülis a turit szeretem, ott azonnal látom, ha hibája van, meg tudom fogni, és azonnal megvenni... és, ott a legolcsóbb.

Engem is érdekelne, ha felteszed valamelyik oldalra a ruhákat... Írsz nekem is privit?

36+2 hkm

2012. okt. 17. 18:49
 13/13 A kérdező kommentje:
Írok persze,de ma már nem tudok feltölteni,de legkésőbb holnap este jelzek
2012. okt. 17. 20:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!