Babátoknak vennétek turkálóban babaruhát? Nyugodt szívvel adhatok rá használt ruhát?
Figyelt kérdés
2013. nov. 15. 22:21
21/23 anonim válasza:
Mindig is utalatam a turikat...amiota uton van a kisfiunk,tobb cuccot is onnan vettem neki. Akar kepet is kuldok a rucikrol,sztem senki meg nem mondana,hogy turisok.
22/23 anonim válasza:
Igen! És meg is bántam, hogy nem kezdettől fogva, még mielőtt megszületett, nem használtan vásároltam be ruhákat és minden egyebet pl. babakocsit és amit csak lehet. Több okból: elsősorban az anyagiak. 300-700 forint között vásárolok jó minőségű, régi és igényes gyártású, tartós, pamut ruhákat neki, amikben már nulla káros anyag van, ellentétben az új ruhákkal. Teljesen nyugodt szívvel adom rá és örülök, hogy a lényegesebb dolgokra, játék, (bio)táplálkozás több pénz jut. A ruhákat hamar kinövi, leeszi, több ezer forintot nem is tudnánk egy-egy ruháért kiadni. Egyetlen egy dolgot nem veszek használtan, az a cipő, mert az több szempontból sem egészséges. Néha veszünk új dolgot, ha turiban nem találunk, de az nagyon ritka. Kis turkálókban nagyobb eséllyel lehet szép és olcsó dolgokat nagy mennyiségben találni. Egyébként a babánk már 1 éves múlt, még egyszer sem volt semmilyen betegsége, náthája sem. Még a hálózsákját is használtan vettem. Nem mellékes, hogy a környezetnek is jót teszel, ha használtat vásárolsz és ha a használtat eladod.
23/23 anonim válasza:
Előző hozzászóló vagyok: hirdetési oldalakon más idegen anyukáktól is veszek ruhát, nagyon szépeket. Óriási a kínálat, nagyon megéri így is vásárolni, így azt is látod, hogy kitől van a ruha. A C&A-s bodykat írtad, body-t pl. a tescoban érdemes venni, ott olcsón lehet pamutból kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!