Babátoknak vennétek turkálóban babaruhát? Nyugodt szívvel adhatok rá használt ruhát?
Én minimum 90%-ban használt ruhákat vettem eddig a 4 év alatt és igen sok volt közöttük az új,sosem használt darabok. Semmi hátránya belőle a lányomnak,ugyanis senki meg nem mondja,hogy nem boltból vettem meg. Fiamnak is ugyan így veszem és haa látok akciót,főleg az F&F ruháknál,akkor ott is veszek. Semmi értelmét nem látom,hogy ekkora korban ezrekért vegyek 1-1 nadrágot vagy pólót és főleg pulcsikat,amiket lassan aranyárban mérnek.
Lesz időszak,amikor ez már nem fog menni,mert kevés jót fogok találni vagy már mást fognak kérni,de addig is kihasználom. Így is trendin,szépen öltözködnek.
Én sem voltam soha turkálóba, amíg nem lett gyerekem. De kaptunk sok ruhát az elején, az is használt volt, illetve újonnan vettem tök jó leárazásokba, de 3 hét alatt kinőtte. Aztán bementem egy turiba, azóta nagyrészt onnan veszem a ruháit, mert tök szépeket, jókat lehet kifogni, fele annyiért vagy olcsóbban és sok márkás is van. Nem idegenkedem használtat ráadni, hiszen valahogy fertőtlenítik a turis ruhákat, úgy tudom, de lehet nem igaz :) meg úgyis kimosom 60 vagy 90 fokon + ecetet is teszek bele és át is vasalom. Amúgy a kórházban is mikor megszületett akkor a kórházi ruhába volt 5 napig (tovább voltunk bent) úgyanúgy, mint a többi baba, max sapkát illetve kesztyűt kértek, szóval az is használt volt végülis.
Miért te nem adsz használtat a gyerekedre? Kíváncsi lennék igen vagy nem és ha nem akkor miért?
Nyugi az elején én is így voltam, hogy mindenből a leglegleg, de ezt anyagilag nem fogod bírni, lejebb kell adni :) Még a mérleget is megvettem volna, de valahogy bele mentem a kölcsönzésbe, nem tudom miért, mert akkor még nagyon idegenkedtem a használt dolgoktól, de azóta vettem már használt játékot is :) persze jól megnézem milyen és csak hibátlan gyönyörű állapotban lévőt veszek és olyat amit lehet tisztítani. Szóval sosem gondoltam volna, hogy így megváltozik a gondolkodásom használt dolgokkal kapcsolatban. Pl ha játszóházba megyünk ott sincs mindenki után lefertőtlenítve a játék :)
Nyugodtan vegyél a babádnak használt ruhát, semmi baja nem lesz tőle, tényleg kinövi 3 hét alatt.
13 és 15-ös hozzászóló vagyok
én már a fejem a falba verem, hogy mi a fenének vettem meg újonnan a 56-62-es ruhákat, mikor használtan tök szépek, jók vannak, fele annyiból megúsztam volna, vagy még kevesebből. De akkor még nem így gondoltam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!