Ti mivel viszonoznátok?
Kérdésem arra irányul, hogy kismama vagyok és kaptunk egy "ismerősünktől" (konkrétan a szüleim ismerőseitől) babaruhákat (használtakat, amiket az ő kislányaik kinőttek) ajándékba. Elkérettem a telefon számát, felhívtam hogy megköszönjem és megkérdezzem "mivel tartozunk".
Ti mit vennétek viszonzásul. Két kislányuk van az egyik ovis, a másik még 1 év körüli. Sajnos nem ismerem úgy őket, szóval ruhaneműt, játékot kérlek ne írjatok. Adjunk pénzt? Vagy mégis ilyenkor mivel lehetne meghálálni kedvességüket? (Egy fél zsák használt, de még szép állapotban lévő ruhákat kaptunk)
Köszi a segítségeteket!
En mar tobb zsak kinott ruhat ajandekoztam egy csaladnak, de a koszonomnel tobbet nem vartam. Szerintem a csalad sem var semmit, de ha szeretned egy kis edesseget vagy gyumolcsot vehetsz, de nem kell cifrazni.
En speciel annak is orultem, hogy jo helyre kerultek a ruhak es tenyleg oromet szereztem.
vegyél a lányoknak valami jópofa (héliumos) lufit, azt minden kis-nagygyerek csípi :)
a szülőknek meg amit gondolsz (bonbon, üveg bor ...)
Én abban hiszek, hogy a jótettek nem feltétlenül két fél között közlekednek oda-vissza, hanem körbe mennek. Egy őszinte köszönöm annak, akitől kaptátok, több nem szükséges. Majd ha eljön az ideje, te adod tovább a gesztust, nem feltétlenül ugyan avval (azaz nem biztos hogy te is gyerekruhákat adsz majd tovább), hanem esetleg mással (információ, kétkezi segítség, akármi).
Én személy szerint pl egyáltalán nem örülnék, ha a gyerekeimnek csokit hozna valaki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!