POPIN bambuszpelenka hogyan lesz a legfoltmentesebb? mivel mossam és hogyan?
Figyelt kérdés
kaptam bambuszpelust (popin-osat) használtan, de mind foltmentes volt... mi csak párszor használtuk, de már foltos, és mosás után is ott maradt a nyom.
mostam 60 fokon (dreft sensitive folyékony mosószerrel) is a betétet is a külsőt is, előkezeltem DM-es szappannal, de semmit sem ért a művelet.
mit csinálok rosszul?
ja, nekünk ráadásul a külső védőréteg is kakis lesz, mondjuk mindig is gond volt a pelus, mert kisbabám jó pufi (9,5 kiló 74 centijéhez, 8 hónapos most. ja és anyatejes kakija van még) :)
köszönöm a válaszokat :)
2014. jan. 5. 22:00
1/1 gungasam válasza:
Mi a párommal két gyereket neveltünk fel pamut pelenkával pelenkázva...Mindig Hypóval fehérítettünk és alaposan öblítettük ki, hogy ne maradjon vissza lúg a textilben.Ennyi...persze meg lehet oldani sokkal több pénzből is de kevesebb törődéssel nem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!