Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaruhák, gyermekruhák » Foltokat mivel veszitek ki a...

Foltokat mivel veszitek ki a babaruhákból? Lehet domesztoszt használni a kaki foltokra? És a színes ruhákba?

Figyelt kérdés
2014. jan. 2. 13:39
 1/8 anonim ***** válasza:
Ahogy koszos lesz a ruha én egyből leveszem a gyerekről és rögtön kimosom kézzel, úgy általában kijönnek a foltok. Ha makacsabb foltról van szó, akkor Vanish szappannal mosom kézzel, vagy beáztatom folyékony mosószerbe és úgy. A gép nekem nem hozza ki a foltokat, pedig augusztusban vettünk új mosógépet. Amúgy a fehéreket szoktam cloroxba is áztatni, de azt is utána jól kiöblítem, és úgy mosom ki géppel.
2014. jan. 2. 13:43
 2/8 anonim ***** válasza:
én fehérítős (fehér domestost) szoktam. talán még ez hozza ki a legjobban. + mosószódával is átdörzsölöm , aztán rögtön megy a mosógépbe és oda is teszek még mosószódát a mosópor mellé.
2014. jan. 2. 13:43
 3/8 anonim ***** válasza:
vanish mosószappan az én favoritom
2014. jan. 2. 14:07
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem a caola mosószappan vált be és az áztatás a bedörzsölt ruhákon. Szakácsként is...
2014. jan. 2. 14:07
 5/8 anonim ***** válasza:

A DM saját termékeiben van mosószappan. Kb. 200 Ft-ba kerül és nagggyon jóóó! Kiveszi a beleszáradt foltokat (fű, kaka stb.) is simán áztatás nélkül.

Férjemnek is volt egy folt az ingén, amit a tisztítóban nem tudtak kiszedni (2x is próbálkoztak), ez a szappan azt is kihozta. Szívből ajánlom! :)

2014. jan. 2. 21:55
 6/8 anonim válasza:
Szerintem hagyd a Domestost, olyan irritációt csinál, hogy borzalom. Az előttem szólókhoz csatlakozva, Caola vagy Vanish mosószappan, de ha nagyon biok akarunk lenni, jó a szódabikarbóna is. Felhasználási módját üsd be kedvenc keresőnkbe!
2014. jan. 5. 06:49
 7/8 Huszárné Sánta Viktó válasza:

Szia!

Hát igen akármilyen drága és felkapott is a mosópor amivel mos az ember nem veszi ki a makacs foltokat.Én a kisfiam baba ruháit Dfeft-tel mostam,de a kaki foltokat csak a Dm-bem kapható saját márkás folttisztító hozta ki,mai napig is ezt használom minden foltra(toll,fű,zsír,olaj,stb....Nagyon jó!1l-es a kiszerelése,599ft körül van az ára,de sokáig elég,halványzöld a flakonja és összehajtogatott ingek és egy sárga póló 7-es számmal,de az van ráírva,hogy Denk mit Sanfte Bleiche.Én a fehér cipőket és tornacipőket is ezzel mosom a gyerekeknek és nekünk is nagyon szép lesz tőle.Tényleg bátran ajánlom mindenkinek.Remélem tudtam segíteni.Szia Viki

2014. jan. 5. 12:37
 8/8 anonim válasza:
kakifoltra a legtutibb a hideg zsíroldó - utána alaposan ki kell öblíteni a ruhát. Viszonylag friss ruháknál 100%-os hatákonyság, de sokszor beszáradt ruháknál is eredményes. És sokkal gyorsabb, mint szappannal sikálni. Ráfúj, picit rajta hagy, kiöblít.
2014. jan. 6. 10:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!