Ennyi ruha elég lesz az első három hónapban, tapasztalt anyukák szerint?
Március végére várjuk, első baba, kisfiú, de Angliában élünk, így kicsít hűvösebb lesz a tavasz, mint Magyarországon lenne.
56-os méret:
body, hosszú ujjú: 5db
rugi, hosszú ujjú: 3db
62-es méret:
body, ujjatlan: 4db
body, rövid ujjú: 6db
body, hosszú ujjú: 3db
rugi, rövidujjú: 1db
1 db kertésznadrág
+ sapik, zoknik, 1db kesztyű
+ még tervezek venni: 5db hosszú ujjú rugit, és egy kiskabátot
Mivel egészítenétek ki a listát?
Hasonló adag ruhával hány napig bírtátok mosás nélkül?
Van-e értelme nadrágnak, vagy nappalra elég a body+zokni, ha nincs hűvös?
Én legalább 9 rugit vennék (az olcsóbbik, pamut fajtábából) +1 vhová menőset (orvos pl)
62. Én vennék még pár kisnadrágot kb 3 db-ot.
Van szárítógéped?
Ilyen valamit vegyél neki a kocsiba. Van vékonyabb is vastagabb is, nagyobb méretet vegyél 74-est vagy 68-ast. Nekünk is ilyen volt a babakocsiban és jó volt nagyon nem kellett külön kabátot stb. ráadni. Amíg pici praktikusabb is, erre lehet még pokrócot is teríteni ha nagyon hideg van.
vKöszönöm a válaszokat, kiegészítettem a listámat 2 nacival, rugdalózót meg veszek majd ha a gyakorlat úgy hozza, hogy nem elég ami van :)
A bundazsák jó ötlet, csak ugye tavasszal érkezik, nem túl sok ezt ráadni? Eddig úgy gondoltam, hogy elég a pokróc, meg alá annyi ruha, amiben én sem fáznék...
Értem, köszönöm mindenkinek :)
Akkor szerzek még be ezt azt, csak féltem, hogy nehogy átessek a ló túloldalára :D Meg ugye sokaktól hallani, hogy az 56-os méretet kinövi sok baba 2 hét alatt, de ártani nem árt, ha van néhány tartalékban.
Még egy kérdés, 15 fokban tényleg kell ilyen bundazsák? Jelenleg ha megfeszülök sem tudom elképzelni, hogy mennyire hideg vagy meleg a 15 fok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!