Ennyi ruha elég lesz az első három hónapban, tapasztalt anyukák szerint?
Március végére várjuk, első baba, kisfiú, de Angliában élünk, így kicsít hűvösebb lesz a tavasz, mint Magyarországon lenne.
56-os méret:
body, hosszú ujjú: 5db
rugi, hosszú ujjú: 3db
62-es méret:
body, ujjatlan: 4db
body, rövid ujjú: 6db
body, hosszú ujjú: 3db
rugi, rövidujjú: 1db
1 db kertésznadrág
+ sapik, zoknik, 1db kesztyű
+ még tervezek venni: 5db hosszú ujjú rugit, és egy kiskabátot
Mivel egészítenétek ki a listát?
Hasonló adag ruhával hány napig bírtátok mosás nélkül?
Van-e értelme nadrágnak, vagy nappalra elég a body+zokni, ha nincs hűvös?
Hát, nekem az ikreimnek együtt nem volt ennyi kisruhájuk! Igaz, én azt sem tudtam, mikor érkeznek, mekkorák lesznek, stb De semmiben nem volt hiányunk, sőt!
A talpas nadrág egy hasznos dolog, mert a zoknit lerúgják hamar, egyébként meg én nem vennék több cuccot egyelőre, mert:
1, rengeteget fogsz kapni, és ha az ajándékozónak örömet szeretnél szerezni, azokat is rá kell adnod majd
2, 56-osból NE vegyél többet, mert igen hamar kinövi, és ha megszorultok ruciból, bárki el tud ugrani a TESCO-ba egy csomag bodyért vagy rugiért, ha már megvan a pici
3, azért sem érdemes túl sok mindent, mert nem tudod, mit fogtok szeretni, milyen lesz az alkata, pl. nekünk rengeteg "borítéknyakú" bodynk volt, de nagyon bénán néztek ki bennük, mert lecsúszott a vállukról, ill. imádtuk az átlapolós bodykat, mert az nem kellett áthúzni a fejükön, stb.
Szóval szerintem a "kliens" függvénye is, milyen irányba kell a ruhatárat bővíteni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!