Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ti mibe mentek majd első nap...

Ti mibe mentek majd első nap suliba? (ruha)

Figyelt kérdés
Tudom ünneplőbe de miben lesztek miutan levetettek.És nem azért mert én nem tudom mibe mennyek.bocsi a helyesírási hibákért
2013. aug. 31. 12:42
 1/8 anonim ***** válasza:

Nem öltözöm át az évnyitó után... ;)Ünneplőbe maradok...

19/L

2013. aug. 31. 12:48
 2/8 A kérdező kommentje:
és következő nap
2013. aug. 31. 12:56
 3/8 anonim válasza:
Nálunk nem kell ünneplőbe menni, ami nagyon jó ötlet volt a suli részéről. :D Én egy szürke hosszú szárú, farmer anyagú tornacipő, sötétkék csőnaci és egy szürke pulcsiban. :D
2013. aug. 31. 12:58
 4/8 A kérdező kommentje:
jó nektek köszi
2013. aug. 31. 12:59
 5/8 anonim válasza:
Ja, aztán ott majd megkapjuk az egyenruhát (valami köpenyszerű cucc, de szerintem jól néz ki, és mivel sötétkék, menni fog a gatyámhoz :D).
2013. aug. 31. 13:01
 6/8 A kérdező kommentje:
én farmerben
2013. aug. 31. 16:01
 7/8 anonim ***** válasza:

Nekünk holnap lesz az évnyitó, szóval első nap már abban megyek, amiben akarok.

Szerintem vagy farmer, vagy fekete leggings amiben ilyen kisebb bőrhatású részek vannak. Ha picit hidegebb lesz, akkor bakancs, ha nem, akkor Vans old skool, felülre pedig fekete póló és kardigán.

Szerintem olyanban menj, amiben kényelmesen érzed magad, nem éri meg az első pár napban kicsípni magad, hogy aztán már úgysem lesz kedved kora reggel ezzel szenvedni.

2013. aug. 31. 17:13
 8/8 anonim ***** válasza:

Első nap ünneplő: szatén csőnadrág,blúz,reggelre még blézer és fekete szandál

Második nap: valamilyen farmer toppal vagy pólóval

14/L

2013. aug. 31. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!