50-es és 56-os méretű ruhából mennyit vegyek szerintetek?
50-esből elég 3-4 db? És 56-osból?
Nagyon kezdő vagyok, milyen ruhákból mennyi kell és milyen méretben ez "kezdő csomaghoz"?
56-osból vegyél 10 db rugit ami hosszú ujjú, lábas, és 10 db rövid ujjú body. 1 rővidujjú bodyra kell a hosszú ujjú rugit adni.
62-esből is vegyél 10-10 db-ot.
50-esbőll 1-1 darabot vegyél, amiben haza hozod a kórházból, hogy abban csinos legyen, ne lógjon, ne kelljen felhajtani, ne vesszen el benne. Azt kinövik 1-2 hét alatt, de aban szép lesz a képeken.
A tescoban a 0-3, és a 3-6 hó méretből vegyél 10-10 garnitúrát.
Jó áron vannak, szépek nagyon, tiszta pamut, kényelmesek a babának a Rugik, bodyk.
1 newborn ruhát, szettet vegyél, ami pont jó lesz rá.
Nekem 4,5 kilóval született a fiam, ő 56-os mérettel kezdett
50-esből nem vennék egyet sem.
Ha te és a párod is 160 centis vékony testalkatú alacsonyak vagytok, akkor valószínűleg a gyerek se lesz óriásbébi, de nekem a környezetemben az összes baba 56-os ruhával kezdte.
Hogy azt meddig hordta, az más kérdés...
Ha mégis nagyon pici lesz a baba, az már a kórházban kiderül, apukát elugraszthatod a közeli bababoltba pár rugiért. Előre nem vennék, mert hátha nem is kell.
Én akkor ellenpélda leszek,vagy nagyon kicsik a gyerekeim(3,5 kiló 55cm,3,35kg 54cm)Mindkettő 50es rugikat hordott az első hónapban,mert az nem lógott rajtuk...Lányom 4kilós,most kezdtem az 56-osakat ráadni.
Nekem jól jött,hogy volt 6-7 50-es garnitúrám..(sőt néha kevésnek éreztem,de ez már az én lustaságom mosás-vasalásban:D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!