23-24-es lábra 24-es, vagy 25-ös méretű hótaposót vennétek?
Kisfiam nyáron hordott előbb egy 22-es, majd egy 23-as szandit.
Ősszel jó volt rá a 23-as cipő, de téli bakancsból azért 24-eset vettem neki, még ha picit nagy is.
De most szeretnék még venni neki egy hótaposó csizmát, és nem tudom, hogy 24-es, vagy 25-ös legyen, esetleg kinöve-e tél végére.
Vagy még arra is gondoltam, hogy most veszek egy 24-est, és mire kinövi (ha kinövi), úgyis le lesznek már árazva a hótaposók, ha valóban kinőné.
De amit most kinéztem, az is csak 3000 Ft (Deichmannos), szóval nem olyan nagyon drága.
Szerintetek? Adnátok tanácsot?
Köszi!
Köszi, persze, mindenképpen fel szeretnénk próbálni, csak egy ilyen csizmába olyan nehéz megállapítani, hogy hol a lába. Nem is tudom, hogyan tudok belenyúlni, hogy megnézzem.
Ezt néztem ki egyébként, de még nem biztos:
Áh, köszi, ez jó ötlet! Pont ilyen rutinos hozzászólásokat szerettem volna :)!
Ha kicsit vastagabb kartonból vágom ki, akkor legalább jól érezhető lesz a kövonala.
Igen, az valóban számít, hogy könnyen rámegy-e a lábára, de ugyanakkor attól is tartok, hogy a túl nagyban majd csetlik botlik.
Olyan furán is nézett ki mikor ráadtam egy nagyobbat, mint egy kis Pinókkió, ezért is vagyok mindig bajban a számozásokkal.
Az előttem írók már leírták a lényeget.
Én csak azt szeretném írni, hogy ez egy kicsit kisebb számozású a többi cipőnél, kell belőle szerintem a 25-ös, ha még lesz.
Ahol én vettem már csak 1-2 darab 22-es és 25-ös volt.
A lányomnak vettem ilyet.
Az van ráírva, hogy nem vízálló, amit az első tócsa be is bizonyított, beázott picit, úgyhogy én is vízálló hótaposó keresésben vagyok újra. Ja és állandóan beleizzad a lába egy vékony harisnyában.
Szóval nem éri meg.
Hú, köszi, hogy ezt leírtad, akkor inkább én is másikat nézek.
Gondoltam, hogy nem egy nagy minőség ennyiért, de gondoltam, hogy pár alkalomra jó lesz, de akkor inkább mégsem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!