Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaruhák, gyermekruhák » Kínaiban milyen áron lehet...

Kínaiban milyen áron lehet hótaposót kapni? ''

Figyelt kérdés
2013. dec. 10. 15:32
 1/4 anonim ***** válasza:
Én most vettem a kislányomnak egyet 2600 forintért van drágább is ami 5000 forint volt, de a lánykámnak ez tetszett mert rózsaszínű :)
2013. dec. 10. 15:36
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi az még elfogadható
2013. dec. 10. 16:20
 3/4 anonim ***** válasza:
szia!felhívtam a gyerekdokimat,hogy vehetek-e alig hordott márkás bélelt csizmát fiamnak,vagy újat de kevésbé jó minőséget,azt mondta,hogy a bunda bélés miatt a belső kiképzése a hótaposóknak szinte mindegy.Kaptam anyóstól kínai hótaposót,nem volt drága,3000 volt,de nehéz a csizma,így vettem használtan bababörzén (kopás sincs a talpán)egy pehelykönnyű bundás siesta csizmát 1500-ért. Nézz körül!:)
2013. dec. 10. 17:44
 4/4 anonim ***** válasza:
Az itteni kínaiban 1000,-
2013. dec. 16. 10:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!