Van-e olyan szabály ami kötelezi az üzleteket arra hogy minden méretű ruhából tartsanak készleten?
Figyelt kérdés
Emlékeim szerint én hallottam valahol erről,de nem tudom merre induljak a keresésben.2012. márc. 7. 18:47
1/2 anonim válasza:
Szerintem nem kötelesek.
Én még nem láttam pl egy mayos boltban XXL gatyát, vagy XXL felsőt. Olyat tartanak amit megvesznek tőlük.
2/2 anonim válasza:
Hát ilyen hülyeséget is csak az USÁ-ban tudok elképzelni, ahol a sok hájas ember kisírta magának.
Meg se lehetne oldani, mert mi van, ha épp volt, de már megvették? Ha elfogyott, elfogyott, nem fognak ezért leszállítani 3 darab pulcsit és 1 nadrágot. :D Az árukészlet véges, és szállítmény is csak meghatározott időben jön, meghatározott cuccokkal, amiről általában nem az adott üzletben döntenek, hanem a vezetőségben. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!