Miért nem kellenek senkinek a kinőtt baba ruhák?
Egyszerűen nem tudok eladni 1 db-ot sem belőlük pedig van 2 zsákkal 0-6 hónapos korig+ 5-6 db nagyobb méret.
Eddig 2 jelentkezőnk volt de az egyik még az interneten vissza mondta a másik látta de nem kellett neki mert a farmer nadrágon egy 3-4 mm foszlás van.
Pedig nem adok drágán semmit , mégsem kell. 50 FT-600 FT-IG. dE NAGYRÉSZE 200 FT.
A turkálókba pedig az ilyeneket viszik mint a cukrot kiló számra de darabra nem tudom eladni.
Hol hirdessek? Kárpátaljai vagyok, Ukrán terület.
Szerintem nem adod drágán őket, sőt...! De én pl. azért nem vásárolok neten, mert sokkal macerásabbnak találom, minthogy elmegyek egy baba börzére, vagy turiba, és megveszem ott, amiből jó a használt is. Pedig drágábbra jön ki, de mégis egyszerűbb, meg hát akkor látja az ember "élőben", hogy milyen állapotban van, és nem kell várni, postázni, utalni, stb.
Szerintem is csomagokban esetleg jobban elmenne, mert sokan csinálják azt, hogy nagyobb tételben felvásárolják, aztán kiviszik börzére eladni.
teszek fel egy képet és megmutatom és mondjatok légyszíves hogy mi a baj a ruhával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!