Mennyire találkoztok manapság hátulgombolós ruhákkal?
Figyelt kérdés
Régen nagyon gyakori volt. Mára eltűnt?2013. okt. 29. 17:07
1/8 anonim válasza:
Van azért elvétve, de ritkább, szerintem is praktikusabb az elöl gombolós pici baba korban.
2/8 anonim válasza:
Kik-ben szokott lenni, mi ott vettünk néhányat akciósan, de valóban nagyon ritka.
3/8 anonim válasza:
A kislányomra a mai napig vannak hátulgombolós rucik.Ezek még az én ruháim voltak
Sőt az oldalmegkötős kis fehér kardigánjaim is hordja.Imádom rajta látni
Igazi kis hercegnő bennük..
4/8 anonim válasza:
én a kis Ficánkámat nem is tudtam volna hátulgombolósba öltöztetni :) volt egy ilyen kis napozónk, de inkább feladtam a próbálkozást, hogy ráadjam.
5/8 anonim válasza:
Én az Auchanban néha szoktam látni.
6/8 anonim válasza:
Épp ma este hátulgombolós pizsit (rugit) húztam a kisfiamra (1éves) azt hiszem auchanos.
7/8 anonim válasza:
Én is Auchanban vettem annak idején a lányomnak, ott szinte minden rugi olyan...
8/8 anonim válasza:
Most adtam el két nagyon szép Next hátulgombolós kötényruhát kb. 2 éves méretben. Egyik farmer, másik kord. Mindkettő modern, mai darab.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!