A hátulgombolós ruháknak tényleg az a célja, hogy a gyerek ne tudja levenni?
Figyelt kérdés
Ez nem kínzás nekik?2013. máj. 19. 11:40
3/5 A kérdező kommentje:
Mondjuk egy fázósabb nagymama nyári melegben ráad egy hátulgombolós pulóvert a gyerkőcre, merthogy kell az. Ilyenre gondolok.
2013. máj. 19. 11:56
4/5 anonim válasza:
Hm, nekünk nincs hátulgombolós pulóverünk, legfeljebb kislányruhában láttam ilyet. De én pl. mindig megbeszéltem a gyerekeimmel, ma már unokáimmal, mit szeretnének felvenni, így nem igazán volt még ilyen problémám.
A hátulgombolós kis ruhák meg általában elöl nagyon csinos fazonúak, és ezt törné meg egy gombolópánt.
De ha ezt nem szereted, vegyél belebújósat, vagy elöl gombosat. Lehet kapni nagyon sokfajtát.
5/5 anonim válasza:
Nem kinzás ,de nekem nem jötek be ezek a ruhák én csak elöl gombolosat vagy alul,vagy felül gombolosat szeretem mig picik voltak a gyerekeim ,most már lányomnak vanak olyan ruhái amik hátulgombolosak de mivel már nagy igy már nem zavar mert már szépen megáll amig azt a 3 gombot vagy patentott összekapcsolom .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!