Miért lesz azért rossz szülő bárki, mert a gyerekei csinosan, divatosan vannak felöltöztetve?
Van egy 3 éves és egy 11 hónapos féltestvérem. Imádom őket öltöztetni, már a születésük óta én választom ki, hogy mit vegyenek fel, ha megyünk valahova. Odavagyok a cuki baba- és gyerekruhákért, a cipőkért, amik olyanok, mint a mieink, csak bébiméretben (Converse, Vans, Timberland, UGG, stbstb). A legjobb az, mikor mindhárman összeöltözünk és úgy megyünk valahová.
De legutóbb anyának az egyik ismerőse megjegyezte, hogy miért hagyja ezt, hiszen a gyerekek így nem érzik jól magukat (???), meg nem kell őket minifelnőttnek öltöztetni. Hát az sokkal jobb tényleg, amikor a szivárvány összes színe rajtuk van egyszerre, plusz az ezredik rokontól megörökölt, foltos, kibolyhosodott melegítő is ott virít...
Ettől nem lesz valaki rossz szülő:)
Max. ha azért, mert rendes ruhában van nem tud/nem engeded játszani/csúszkálni.
Az első gyerekemnél én is vettem a rugin kívül "cuki" farmert, mellényt, pulcsit stb. Aztán rájöttem,hogy amikor pl. felemelem csúszik minden felfelé. Ha ráadtam egy-egy ilyen darabot, mást sem csináltam, csak igazgattam. Most, a kicsi két hónapos múlt. Eddig szinte csak rugiban volt ill. van. Nemrég ráadtam egy "bársony naci, pulcsi szettet", és megállapítottam,hogy egy nagy kaki az egész. A pulcsi felcsúszott a nyakáig, akárhányszor csak felvettem, a gatya meg le, ráadásul a naci nem volt alulról pantetos, így minden peluscserénél vehettem le az egészet stb. Szeretem a szépet, sőt meg is engedhetném magamnak,hogy kizárólag designes-os cuccokba öltöztessem a gyereket, de fő a kényelem és a praktikum! :)
De a jó szülő ismérve, nem az öltöztetés.
Hát én akkor ilyen rossz szülő vagyok 😅
Én 18 éves koromig 500 ftos melegítőnadrágba jártam iskolába, farmert nem vett anyám, mert nem kényelmes stb. Sokan megszóltak miatta, pedig megtehettük volna, de őt ez nem érdekelte.
Én a fiamat divtosan öltöztetem, márkásan. Nem szeretem a tömegcuccokat pl H&M de játszósnak pl azt megveszem. Kínait, disney mintásat soha nem adtam rá és nem is fogok. Nem tartom magam rossz anyának, aki annak tartja az olyan anyákat akiknek ez számít az féltékeny. Engem nem érdekel kinek a gyereke miben van, mást se érdekeljen hogy az enyém miben megy le a játszóra vagy miben megy a boltba.
Ja és hozzáteszem hogy bármiben belemehet a homokba (bár nem igazán szokott na meg epp erre van a játszós ruha) de ha a zar cipőjébe trappol bele se érdekel, azért vettem hogy használja.
Nem nézem le azt aki a kinaiban vásárol pl. (De ugyanaz az árfekvés mint pl a H&M ) 1290-1490 ért itt is ott is kapsz felsőt, nadrágot :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!