Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért ilyenek a szüleik?

Miért ilyenek a szüleik?

Figyelt kérdés
Még 2 hete megígérték, hogy szülinapi ajándékra egy 3 órás terep lovaglásra elvisznek. A lovaglás egy hét múlva lett volna. És most kihátráltak belőle. Bezzeg ők most jöttek haza egy továbbképzésről, (4*-os hotelben svédasztalos reggeli, ebéd, vacsora)... Most telefonról írtam, ezért majd még folytatom ha valamit kihagytam. Nagy keretek közt ennyi

2015. szept. 18. 20:30
 1/10 anonim ***** válasza:
81%
mi köze van a szülinapi ajándékodnak ahhoz, hogy az ő munkahelyük milyen módon tartja a továbbképzésüket?
2015. szept. 18. 20:37
 2/10 A kérdező kommentje:
Már az hogy elmegy, hazajön meséli hogy milyen jo volt. Utanna meg benyogik, hogy nem megyunk.
2015. szept. 18. 20:49
 3/10 anonim ***** válasza:
50%

A tovabbkepzes nem nyaralas, oke a 4 csillagos hotel, stb de idejuk nagyreszeben nem kikapcsolodnak, hanem oktatas es mindenfele elfoglaltsag van ami majdnem olyan, mintha dolgoznanak!

Egy het az hosszu ido, hatha meggondoljak magukat, amugy jo lenne, ha leirnad azt is, milyen indokkal hatraltak ki a tereplovaglasbol. Es meg johetne par reszlet, hany eves vagy, megengedhetik-e a szuleid azt a lovaglast meg hasonlok.

2015. szept. 18. 20:52
 4/10 A kérdező kommentje:
14 leszek felvetelizni fogok. Igen megengedhetjuk magunknak. Es azzal hatraltak ki hogy a penz meg a tanulas
2015. szept. 18. 21:11
 5/10 anonim ***** válasza:
39%
Pénz meg a tanulás? Azaz nincs rá pénzetek és nem érdemled meg a jegyeid alapján, vagy szerintük túl sok időt venne el a tanulástól?
2015. szept. 18. 21:19
 6/10 A kérdező kommentje:
Jo tanuló vagyok. Es direkt a felvételire takinteztel nem visznek el lovagolni, mert mig kiérünk meg lovagolok hazamegyek lezuhanyzok elveszvegy délelőttöt. Meg dolgozatot sem irtunk a suliban. Es direk ufy egyeztunk meh hogy akkor elvisznek legalabb szülinapom alkalmából lovagolni.
2015. szept. 18. 21:25
 7/10 anonim ***** válasza:
Akor majd elmentek szunetben, amugy is nemsoka oszi szunet lesz vagy nemtom, de teli szunet tuti minden suliban lesz.
2015. szept. 18. 21:28
 8/10 A kérdező kommentje:
Probaltam veluk egyezkedni de az egy órára is nagyon nehezen mindtak igen es gyorsan meg is gondoltak magukat. Hat telen huzod kijárni oda mert lefagy az út es minden tükör meg.
2015. szept. 18. 21:30
 9/10 A kérdező kommentje:
Jeg
2015. szept. 18. 21:30
 10/10 anonim ***** válasza:
Akkor kérdezd meg tőlük, mondjuk vacsora után, mikor együtt vagytok az asztalnál. Persze nem bunkó követelődző vagy nyavalygó stílusban, hanem normálisan, hogy "Anya, Apa, megigértétek hogy elvisztek arra a lovaglásra a szülinapomon, én már annyira beleéltem magam, de ti lefújtátok a tanulásra hivatkozva. Nekem ez rosszul esett. Nem lehetne hogy mégis elmenjünk?" Vagy ilyesmi. Hátha rá lehet venni őket, hogy mégis elvigyenek.
2015. szept. 19. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!