Tudom, hogy lány csizma, de kisfiúra nagyon ciki lenne ráadni?
Nem értem ezt a "jujj, virág nehogy legyen fiún" dolgot. Meg a lilát... ennyire skatulyákban lehet csak gondolkodni?
Amúgy mostanában a focimeccsek résztvevőinek többsége rózsaszín cipőt hord. Érdekes, azzal nincs senkinek baja: [link]
A cipő a gyereket nem fogja érdekelni, maximum néhány beszűkült szülőt, aki csak kategóriákban tud gondolkodni.
Én is úgy gondoltam évekig, hogy ez ciki. Aztán most két lány után van egy fiam, és pont jó a lábára a nővére 2 évvel ezelőtti sötétbarna, helyenként halvány rózsaszín sávos csizmája, hát én ráadtam. Neki tetszik, és már volt is aki megdicsérte, hogy milyen vagány cipője van. :)
Add rá nyugodtan, ez mégsem egy pink balerina, na. :)
Szerintem, ha eltakarja a virágokat a nadrágja, akkor nem ciki, nem is látszik.
Az enyém most olyat hord, hogy rózsaszín a díszcsík a piros gumicsizma alján, mert benéztem és a képen fehérnek tűnt anno. Mivel egy elég drága, bélelt tretorn csizma, amit örülök, hogy megkaptunk, így tuti nem dobtam ki ennyiért. Sosem jegyezték még meg, hogy lányos, mert az egész fiam nagyon fiús és hiába a rózsaszín csík - bár nem is érdekelne :P Add rá nyugodtan!
Nyugodtan add rá. Nem 5 éves gyerekről van szó,mert rá nem adnám!
De ám ahogy írtad pl h egy gyerekcipő 15ezer ft. Van 3ezerért is!
Egy ilyen pici gyereknek felesleges drága cipőt venni!
Ilyem meg még énsem hallottam h az alig használt cipő tönkreteszi a lábát.
Utolsó. Mármint arra a cipőre gondolsz, amit előtte 3 hónapig használt a gyerek? Azt is leginkább azért, hogy amikor a babakocsiban tologatják, akkor ne fázzon meg a gyerek? Ne hülyéskedj már..
Illetve megalázni?? 2 éves!! Az unokaöcsém 5 évesen a fejébe vette, hogy neki a kedvenc színe a rózsaszín. 3 vagy 4 hónapig tartott aztán a zöldet próbálta..és így tovább.
Ráadásul ez sötétlila. A páromnak 3 féle lila ingje van, ahogy sógoromnál is akad. Sőt, nagybátyámnak van egy qrva jó világos rózsaszín.
Ezekszerint ha lányom lesz, akkor neki csak a rózsaszín és a lila? Fiú esetén pedig kék és zöld? Keverni a világért se?!
Hálisten az én szüleim nem olyan korlátoltak, mint te vagy. Elég szar életem lett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!