Divat még ez a csizma? Mihez veszitek fel? Vagy már ciki?
Figyelt kérdés
27 Vagyok. Még tavaly kaptam, hordhatom még? Vagy nézzek másikat?
Ilyen, csak bézs színben, és nem Converse, csak Decatlonos.
2014. nov. 15. 23:01
1/5 anonim válasza:
Nem mindegy, hogy divat? :) Ha tetszik, bátran vedd fel.
2/5 anonim válasza:
Szerintem nem kell követni a divatot,azt kell hordani,amiben jól érzi magát az ember:) Amúgy meg szerintem jól néznek ki az ilyen csizmák:)
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Hordani fogom! :-)
2014. nov. 16. 08:12
4/5 anonim válasza:
Nem kell követni a divatot szerintem sem, de azért hülyét ne csináljon senki magából. Szeretem a Converse cipőket, de ez a csizma idétlen.
5/5 anonim válasza:
sztem nagyon gáz.. nekem már akkor sem tetszettek amikor ezek bejöttek. csak ugy csináltak mintha olyan divatosak lennének eze a cipők,közben csak el akarják sokni a sok tudatlan nőre.. hát bocs de ez nem jön be. mikor vennéd fel,mihez,nagyon idiótán néz ki. nem vagy te eszkimo..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!