Kerültél már kínos helyzetbe a magassarkú cipő miatt?
Télen volt egy magassarkú csizmám,amit imádtam.
Egyszer nagy buli volt testnevelés óra helyett. Szánkó,csúszkálás. Az osztályból mindenki boldog,tiszta hó,szánkózik,stb,stb. Én pedig állok ott a magassarkú csizmámba. Lehet,hogy ez most gyerekesen hangzik,de nagyon kínos volt,és rosszul éreztem magam.
Mentem át a zebrán, beakadt a sarkam egy résbe és nem tudtam kihúzni. Közben meg jöttek az autók. A barátom szabadított ki :)
Olyan is volt, hogy a járdán akadt be egy résbe én meg kiléptem belőle.
Egyszer meg egy vízlefolyóba akadt bele.
Falusi lagziban voltam, ahol az út tiszta lyukas és egyenetlen, én meg 12 centis vékony sarkakon billegtem és megbotlottam. Majdnem pofára estem.
Belvárosban macskakövön részegen is volt pár esetem.
Hát nem konkrétan a cipő hibája volt, de... Éppen magassarkú (nem túl magas és nem tűsarkú) csizma volt rajtam a 19. születésnapomon. Többet ittam a kelleténél, és mikor FUTOTTAM le a betonlépcsőn a metróhoz, szerintem többször csúsztam, mint léptem. Eltörtem a farcsontomat. Hálistennek csak egy metrónyi ember látta :)
Egyébként meg általában ha rendes magassarkú van rajtam, futnom kell a barátaim után, annyival gyorsabbak. De mostanában már szólok nekik, hogy ne hagyjanak ott, nem rohanok.
Rendes cipőben amúgy rengeteget csetlek-botlok, de hálistennek magassarkúban jobban odafigyelek a repedésekre, így még nem történt baleset.
Az is kínos helyzetnek számít, mikor mezítláb mentem haza, mert már annyira fájt a lábam a cipőben? Mert ilyen is volt egyszer-kétszer :)
Egyszer egy aluljáró lépcsőjéről csúszott le a cipőm sarka és seggre ültem. :D
Szerencsére már este volt és alig láttak páran.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!