Kerültél már kínos helyzetbe a magassarkú cipő miatt?
Figyelt kérdés
2015. okt. 29. 18:35
11/14 anonim válasza:
Lépcsőn lefelé menet beakadt a cipőm sarka valami lyukba/résbe. Nagy lendülettel mentem lefelé, szerencsére a másik lábammal gyorsan tudtam lépni, átléptem vele vagy 4 lépcsőfokot, nem estem el, de nagyon idétlenül fogtam talajt. Mindez egy forgalmas buszmegállóban, sok ember előtt, akik végignézték.
12/14 anonim válasza:
Siettem és le akartam rövidíteni az utat egy parkon keresztül. Csak arra nem számítottam, hogy nedves a talaj. A sarkam annyira belesüppedt, hogy nem tudtam kihúzni, mikor léptem volna tovább. Kilépni meg nem akartam a sáros földre. Szerencsére elég hamar jött egy ismerős lapos cipőben, és ki tudott szabadítani.
13/14 anonim válasza:
Na ha valaki kiváncsi, megtaláltam a képet, hogy járt szegény cipőm. Mert persze kedves barátném nem állhatta meg, hogy lefotózza, miközben én fél lábon egyensúlyoztam. :)
14/14 anonim válasza:
Nyáron 40 fokban álltam a buszmegállóba. Miközben vártam a buszt. Nem vettem észre, hogy a sarkaim a forró aszfaltba félig elsüjedtek. Valamiért eg kicsit fére akartam lépni. És akkor vettem észre, hogy mi történt. nagyon megijedtem. a buszmegálló tele volt. Probáltam feltünés nélkül kiszabadulni. De egyikse jött ki. Kb 1 órát áltam egyhelyben mire elment az összes ember a megálloból. És akkor kiléptem belölük, és kiráncigáltam öket. Sokáig nem is mertem újra felvenni magassarkút
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!