Tudom, hogy lány csizma, de kisfiúra nagyon ciki lenne ráadni?
2015. dec. 12. 17:36
11/34 anonim válasza:
Simán le lehet szedni róla a virágokat és már nem is olyan lányos. Ha meg a színe zavar, fekete velúr sprayvel befujod és még is van oldva a dolog
12/34 A kérdező kommentje:
Köszi a tippeket, mindenképp fontolóra veszem. Jó kis csizma, szerettük, és tényleg csak egy telet bír ki a méret, jövő ilyenkorra már "kétszer ekkora" kell :)
2015. dec. 12. 18:06
13/34 anonim válasza:
Egyrészt nagyon ciki, másrészt tönkreteszed a lábát a használt cipővel.
14/34 anonim válasza:
A színével szerintem semmi gond. A virágokat megpróbálnám leszedni róla és akkor tökéletes.
15/34 A kérdező kommentje:
Tönkreteszem a lábát, mert volt kb. 3 hónapot a lányomon is? Ugyanmár! Te évszakonként Szamos cipőket veszel a gyerekeidnek? 2 gyerekre 4 évszak az 8 cipő, darabja 15 ezerért. És akkor még nem vettek fel mást és nem ettek. Erősen kétlem, hogy így van. Viszont akármilyen cipő nem jó nekik, mert nagyon magas a lábfejük, csak 1-2 olyan cipőmárkát találtam eddig, amit rendesen ki tudok hajtani, hogy rájuk adjam.
2015. dec. 12. 18:19
16/34 anonim válasza:
Ha el lehet cserélni, vagy eladni és venni valami más cipőt az árból vatera, vagy hasonló helyen, én inkább azt tenném, ha nem lehet és nincs mód más cipőre, akkor nincs értelme a kérdésnek.
17/34 anonim válasza:
Nem értem miért jobb egy vaterás, vagy bármilyen más használt cipő.. Ez is "használt" csak lila.
Kérdező, nyugodtan add rá a gyerekre. Aki emiatt megjegyzést tenne neked, az csak saját magát minősíti.
Próbáld meg leszedni a virágokat, úgy kevésbé lányos, de egyébként én újonnan is minden további nélkül vennék a fiamnak egy ilyen lila (virág nélküli) cipőt.
18/34 anonim válasza:
Simán ráadnám, egy kisollóval lekanyarítanám a virágok szirmait és így már senki se köthetne bele. Nem mintha érdekelne.
19/34 anonim válasza:
Ha direkt ilyet akarnál venni a fiadnak az gáz lenne, de így szerintem nem az. Ki fogja megszólni érte? Max a virágokat leszedheted, ha nem akarod később eladni/elajándékozni. A színe nem feltűnően lányos, ha rikító rózsaszín lenne, az más lenne.
20/34 anonim válasza:
Tüntesd el róla a virágokat és akkor jó lesz.
Így nem adnám azért rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!