Kerültél már kínos helyzetbe a magassarkú cipő miatt?
Figyelt kérdés
2014. dec. 8. 01:38
1/5 anonim válasza:
Igen. Eygszer beszorult a sarka egy áruház bejárata előtt a rácsba. Ki kellett lépni a cipőből és kirángatni.
2/5 anonim válasza:
Beragadt a sárba, mikor le akartam rövidíteni az utam egy ösvényen. Ahogy próbáltam kihúzni, vagy kijött a cipőből a lábam, vagy még mélyebbre süllyedt a sarka. A végén muszáj volt kilépnem és kézzel kiszednem. :S
3/5 anonim válasza:
Mi esküvőre mentünk, az egyik kedvenc cipőmet vettem fel, amiben még soha nem volt ilyen problémám. Az utat, amin végig kellett mennünk, végig apró kövek borították, én pedig alig tudtam menni, nagyon kellemetlen volt. Végül mindkét cipőmet le kellett vennem, amég ki nem értünk a "rendes" útra.
5/5 anonim válasza:
Igen, elestem a biciklivel, jó sokan jöttek pont akkor arra és mindenki azt hitte, hogy az igen magas sarkú cipő miatt, pedig semmi köze nem volt hozzá, hogy miben bicikliztem. Azért estem el, mert beesett a sárhányó a hátsó kerék elé és blokkolta az egészet, nem tudtam tovább hajtani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!