Mit kell vinni babalátogatoba?
Mi penzt kaptunk a testveremektol, igy azt vettunk amit akartunk.
Meg egy kis ruhat.
Plüss játékok tök feleslegesek. Ha szoptat az édesanya, akkor a cumisüves is az. Pelenkát csak akkor érdemes vinni, ha tudod a méretet és hogy milyent használnak. (Én pl. ökopelust használtam és használok.)
Ami értelmes dolog a babának, az ruha esetleg játszószőnyeg, amit tud nézegetni, vagy valamilyen kedves dallamot játszó zenélő figura.
Édesanyának a leghasznosabb -szerintem - egészséges alapanyagokból készített, tápláló ennivaló, amit könnyű enni - akár egy kézzel is - vagy amit csak meg kell melegítenie vagy bedobnia a sütőbe, esetleg lefagyasztható és akkor veszi elő, amikor akarja/ szüksége van rá.
Lényeges, hogy bármennyire is csodáljátok a kisbabát, ne tartsátok fel sokáig az anyukát, lesz elég dolga. Ajándék helyett hálás lesz, ha elmosogatsz, vagy gyorsan és észrevétlenül elvégzel valamilyen házimunkát. ;)
Vásárlási utalvány.(dm,Brendon, H&M)
Csörgő, rágóka, fürdőjátékok, fürdőlepedő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!