Mit illik vinni babalátogatóba?
Pelenka, popsitörlő, egy kis csoki esetleg.
De szerintem kérdezd meg nyugodtan, hogy minek örülnének.
A gyerekhez ruhatár gondolom bőven van, így felesleges még 1-et vinni, ami lehet, hogy rajta sem lesz, mert vagy kinőtte már vagy amellett van még 80 body-ja.
Anyukának gyümölcs, finom csoki, apának egy üveg bor.
A babának lehet pelenkát, amit használnak. Kérdezzetek rá.
Én legutóbb a barátnőm babájának vittem egy plédet, 3 kombidresszt, egy cumisüveget, egy csörgőt és egy rágókát.
Apukának pl. egy üveg bor, pezsgő
Anyukának pl. gyümölcs, csoki, bon-bon, tea, gyümölcslé
A babának: játék (csögő/rágóka/leporelló könyv), ruha (vigyél nagyobb méretűt, mert gondolom 56-62-ből van neki bőven)
Ha van tesója, neki is illik valami apróságot vinni!
Vigyél nekik olyan bodyt ami elöl gombos. Nekünk ez volt a legjobb ajándék amit kaptunk, sajnos már kinőtte, de nagyon jó volt hogy volt egy olyan body amit fejen áthúzás nélkül le lehetett venni, orvoshoz mindig ebben vittem :)
Ezen kívül lehet amit a többiek írtak, de ha anyukának édességet akarsz kérdezd meg inkább hogy mit ehet, sok baba hasfájós és ott az anyuka kőkeményen diétázik, van aki pl nem eszik egyáltalán tejterméket a szoptatás alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!