Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaruhák, gyermekruhák » Szerintetek ciki eladni olyan...

Szerintetek ciki eladni olyan cipőt amit örököltunk?

Figyelt kérdés
Lanyom kapott a baratnoje anyukajatol egy cipőt, a lányának nagyobb a lába igy megorokoltuk. Mostanra a lanyom is kinőtte. Van neki tobb kinőtt cipője, szeretnem eladni oket, ugy gondoltam ezt is, mert még szep állapotú es keresett fajta. Nem ciki szerintetek? Mert az anyuka is eladja a holmikat, meg mi van ha meglátja a hirdetést es felismeri? Vagy akkor inkább dobjam ki?
2015. márc. 12. 14:28
 1/7 anonim ***** válasza:
kérdezd meg, hogy szüksége van e még rá, mert ha nem kéri, te eladnád, így ha szeretné megtartani örömmel visszaadod.
2015. márc. 12. 14:33
 2/7 anonim ***** válasza:

én meg szoktam kérdezni ilyen esetben, hogy visszaadjam-e, eladja? nekem nem lenne pofám feltenni, pont azért amit írsz, ha meglátja az nagyon kellemetlen lenne nekem.

megkérdeztem, volt amit visszakért, volt amire azt mondta, hogy adjam el ha tudom :) így tiszta nekem

2015. márc. 12. 14:34
 3/7 anonim ***** válasza:
Azt a cipőt ne tedd fel, de ha mennek a többiért, mutasd meg. Nem kell ezt túlvariálni.
2015. márc. 12. 14:40
 4/7 anonim ***** válasza:
Én megkérdezném, hogy kéri-e vissza, valaki másnak vagy eladásra, mert ha nem, akkor te eladod, nem őrizgeted. Üzletet csinálni belőle nem feltétlenül szép dolog, de azt sem várhatja el, hogy elrakd emlékbe.
2015. márc. 12. 15:41
 5/7 anonim ***** válasza:
Amiket ugy szoktam kapni,hogy nem kell visszaadni azokat el szoktam ajándékozni ha már nincs rá szükség,kinőtte a gyerek. Eladni egy olyan dolgot amit jószívvel adtak...nekem jobb érzés ha én is olyannak adom aki örül neki.
2015. márc. 12. 16:11
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Lehet tenyleg megkérdezem inkább, hogy kell-e még neki, vagy mit csináljak vele. En tenyleg nem keresni akarok vele, mert abszolút nem érdekel az az 1-2 ezer ft, csak nincs semmi ismerősünk akinek ekkora lába van es odaadhatnam. Kidobni meg sajnálom.
2015. márc. 12. 21:18
 7/7 anonim ***** válasza:
Akkor tedd fel,hogy ingyen elvihető,vagy add oda a védőnőnek Ő hamarabb találnak neki új gazdát!
2015. márc. 13. 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!