Szerintetek ciki eladni olyan cipőt amit örököltunk?
Figyelt kérdés
Lanyom kapott a baratnoje anyukajatol egy cipőt, a lányának nagyobb a lába igy megorokoltuk. Mostanra a lanyom is kinőtte. Van neki tobb kinőtt cipője, szeretnem eladni oket, ugy gondoltam ezt is, mert még szep állapotú es keresett fajta. Nem ciki szerintetek? Mert az anyuka is eladja a holmikat, meg mi van ha meglátja a hirdetést es felismeri? Vagy akkor inkább dobjam ki?2015. márc. 12. 14:28
1/7 anonim válasza:
kérdezd meg, hogy szüksége van e még rá, mert ha nem kéri, te eladnád, így ha szeretné megtartani örömmel visszaadod.
2/7 anonim válasza:
én meg szoktam kérdezni ilyen esetben, hogy visszaadjam-e, eladja? nekem nem lenne pofám feltenni, pont azért amit írsz, ha meglátja az nagyon kellemetlen lenne nekem.
megkérdeztem, volt amit visszakért, volt amire azt mondta, hogy adjam el ha tudom :) így tiszta nekem
3/7 anonim válasza:
Azt a cipőt ne tedd fel, de ha mennek a többiért, mutasd meg. Nem kell ezt túlvariálni.
4/7 anonim válasza:
Én megkérdezném, hogy kéri-e vissza, valaki másnak vagy eladásra, mert ha nem, akkor te eladod, nem őrizgeted. Üzletet csinálni belőle nem feltétlenül szép dolog, de azt sem várhatja el, hogy elrakd emlékbe.
5/7 anonim válasza:
Amiket ugy szoktam kapni,hogy nem kell visszaadni azokat el szoktam ajándékozni ha már nincs rá szükség,kinőtte a gyerek. Eladni egy olyan dolgot amit jószívvel adtak...nekem jobb érzés ha én is olyannak adom aki örül neki.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Lehet tenyleg megkérdezem inkább, hogy kell-e még neki, vagy mit csináljak vele. En tenyleg nem keresni akarok vele, mert abszolút nem érdekel az az 1-2 ezer ft, csak nincs semmi ismerősünk akinek ekkora lába van es odaadhatnam. Kidobni meg sajnálom.
2015. márc. 12. 21:18
7/7 anonim válasza:
Akkor tedd fel,hogy ingyen elvihető,vagy add oda a védőnőnek Ő hamarabb találnak neki új gazdát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!