Anyukák, nektek szokott sikerülni az eladás akár jófogáson, vaterán, facebook csoportban?

Figyelt kérdés
Mostanában kezdtem, mert rengeteg helyet foglalnak a kinőtt ruhák, de valahogy nem pörög a dolog. Mi lehet a baj? Nem árazom túl a cuccokat. Lehet, hogy 2-3 éves holmik már "nem elég trendik"?? Pedig nagyon jók, sosem adtam rájuk gagyit, mind márkás cuccok. Tudnátok tanácsokat adni?
2015. jan. 27. 12:21
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Én még kezdő anyuka vagyok, így kinőtt ruhánk még nem sok van, de vásárolni annál többet szoktam :)

Nekem a helyi facebookos csoportok jönnek be inkább, mert helyben van, személyesen talizunk, adom a pénzt, kapom a terméket. Nincs átverés (sem méretben, sem minőségben stb.), nincs várakozás, nincs postaköltség.

2015. jan. 27. 13:14
 12/14 anonim ***** válasza:
Nekem még soha nem sikerült.6-os teljesen igazad van.Az undorító rongyokkal nem lehet versenyezni.Én mindig új ruhákat veszek a gyereknek(mamas&papas,brendon,kangaboo)de még negyed áron sem kell,de nem csak a ruhák.Van aki a kinyúlt,büdös,agyonmosott ruhát is ráadja a gyerekre csak 200 ft legyen.Ja,de az NEXT.
2015. jan. 27. 15:21
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Hát küldj linket, én szívesen megmondom vásárlóként miért nem jó esetleg.

Én egyébként ezt-azt eladok, de inkább csomagban, egyenként csak a nagyon jó darabokat. Vásárolni is szoktam, de én sokszor drágállom...

2015. jan. 27. 17:07
 14/14 anonim válasza:
manesz.hu itt érdemes hirdetni
2020. okt. 12. 23:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!