Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaruhák, gyermekruhák » Ti mit csinálnátok a gyermeket...

Ti mit csinálnátok a gyermeketek kinőtt ruháival, ha pár év múlva terveztek neki kistesót? Érdemes tartogatni?

Figyelt kérdés
Jövő hónaptól gyest fogok kapni,és arra gondoltam,hogy kislányom kinőtt ruháit,cipőit elkezdem eladogatni,mert ebből is lenne egy kis bevételem. A játékokat,könyveket nem.Valahol meg az is van bennem,hogy lehet mégse kéne,merthogy ha kislány lesz,lehet hogy jóljönnek..

2015. jan. 9. 12:49
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Mi elraktuk és jól jött, de...

Gondold át, hogy hogyan és mit vásárolsz.

1. Ha mindent újonnan veszel, akkor érdemes eltenni, mert töredékét kapod érte, és ismét meg kell venni. Ha használtan vetted, kb. olyan áron el is tudod adni, ill. minimálisan kevesebbért, és gondolom amikor a következő gyerekre vásárolsz, akkor is használtan fogsz.

2. Te ismered magad, hogy mennyire változik az ízlésed. Én jártam úgy, hogy az elsőnél megvettem, hogy milyen jó, milyen cuki, a másodiknál már nem szívesen adtam rá, mert már annyira nem tetszett. Illetve az elsőnél (lány mindkét gyermekem) odavoltam a szoknyákért, a nagylány is imádja őket, így pl. most, hogy tetszenek a leggingses összeállítások a nagynak nem tudok venni, mert nem hajlandó abban elmenni az oviba, a kicsi viszont a bölcsibe szívesen jár abban. Azaz a nagyobb ruháknál számításba kell venni már a gyerek izlését is.

2015. jan. 9. 13:44
 12/17 anonim ***** válasza:
Egy fiam és egy lányom van, 3. babát olyan 4 év múlva tervezünk. Ezen gondolkodom én is, mivel rengeteg ruhájuk van, itthon nem is tudom már tárolni őket. Azon gondolkodtam, hogy mivel minden ruhát (szinte) jó áron, használtan vettem, nem veszítenék sokat, ha eladnám őket, sőt. Ráadásul a 3. gyerekünk még nem is eldöntött tény, és egyáltalán nem biztos, hogy ő is nyári baba lesz...
2015. jan. 9. 13:55
 13/17 anonim ***** válasza:

Én átválogattam a ruhákat, és amiből túlkínálat volt, abból adtam el.

Volt, hogy 86-os méretű bodyból több, mint 20 darab összejött, a fele nem is volt használva, a használtakat eladtam, az újakat eltettem. Ugyanígy jártam a kis pulcsikkal is, ráadásul, a nagy márciusi, a kicsi januári lett, pont annyit csúszott el a méret, hogy sok mindent nem is tud használni a nagy ruhatárából, nem is egyformán nőnek. A nagyobb nyáron hordta a 80-as méretet, a kicsi most télen. Hiába volt sok trikós body, rövidnadrág, szandál, télen nem sokra mentem vele, inkább eladtam.

A cipőket is eladtam, mert tudtam, hogy nem fogom a kicsire ráadni a tesó használt cipőit.

Minden használati eszközt eltettem, a nagy és drágább dolgokat is, mint az overall, kabátok, mellények, dzsekik, mert ezek kerülnek sokba, nem egy csomag body.

Van egy ládám, tele melegítőnadrággal, pizsamával, mint 86-tól kezdődik, még meglátom, mennyi lesz jó a kicsire, a felesleget eladom és visszaforgatom.

A helyedben átválogatnám, az alap és hibátlan darabokat eltenném, a kedvenceket is, a drágább darabokat, de a többiből kiárulnék.

2015. jan. 9. 16:57
 14/17 anonim ***** válasza:
Én elraktam mindent. Az első gyereknek minden újonnan lett véve, és rengeteg gyönyörű minőségi cucc, azokat nem akartam potom pénzért eladni. A második 4 év múlva született, mindent használtunk , ágyneműket, ruhákat, és az összes babafelszerelést.
2015. jan. 9. 20:54
 15/17 anonim ***** válasza:
tök mindegy mennyiért veted felét negyedéért tudnád eladni .ha gyorsan akarsz rajtuk tul adni.
2015. jan. 10. 07:41
 16/17 anonim ***** válasza:
Nekünk van egy olyan szabadidőruhája a picinek amit még az apja kapott. Nem régimódi és nem is tűnik agyonhasználtnak. 86-os méretű az a ruha
2015. febr. 9. 20:24
 17/17 anonim ***** válasza:
Hát... Az első babam októberi volt és kisfiu. Most juliusra varjuk, még a nemét nem tudjuk, de mivel ő nyári lesz igy eladogatom az összes ruháját... Eddig vártam mert nem tudtam hogy arra is jó gondolni mikor születik:)) Uyghogy szerintem add el őket...
2015. febr. 10. 11:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!