Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összeállnátok egy 3 gyermekes anyukával úgy hogy már van egy saját gyermeketek és még csinálnátok neki ötödiket?
És mivel nem az áhított legszebb nőt választotta az illető ezért mellette azért társkeresőzik hátha akad jobb sutyiba.
Ti be mernétek vállalni ezt az egész rizikót?
Az egyik haverom pont ebbe a csapdába pottyant.
Kevés pénz sok gyerek az asszony nem dolgozik.
nem.
amúgy meg minek az 5. gyerek ha társkeresőzik mellette?
Gondolom azért mert , azelőtt nem rég hagyta el a nője és ki volt szolgáltatva szóval nem tudott meglenni egyedül.
Gyorsan sürgősen az első társkeresős csajjal összeállt és folytatja a keresgélést azóta is, csak neki szüksége van valakire aki neveli a gyermekét , néha kap szexet is de titokban élvezheti az izgalmat csinosabb lányokkal.
3 gyerek + 1 saját. és nincs is jövedelme.
Ki van zárva.
Még 1 gyereket az emberek úgyahogy el tudnak fogadni ha tényleg nagyon szeretik azt a nőt, de nem 3 mat + a saját és + egy 5-et csinálni.
A belét kidolgozhatja....
Nem akarok politizálni, sem szociológiai vitába kezdeni, de...
"Kevés pénz sok gyerek az asszony nem dolgozik."
Miért van az, hogy az aluliskolázott, alulfizetett réteg úgy kúr mint az üreginyúl és fossa ki magából a porontyokat. Értem én hogy van családi és azzal többet nyer mint amennyi fizuemelést életében kaphatna, de ez nem jól van így.
Haverod meg ha keresgél mellette más lyukat akkor nagy hülye, mert ha felcsinálja a nőcit, de lebukik egy félrekúrással, utána fizethet a gyerekért amit csinált.
Ha esetleg cigány akkor megértem, mert rájuk ez jellemző.
Általában az emberek elég objektíven tudják értékelni, hogy társkeresésben mekkora kompromisszumra kényszerülnek.
Nyilván egy egygyermekes sikeres férfinek kisebb kompromisszumot kell vállalnia, mint pl. egy félalkesz roncsembernek.
Nem cigány sem a nő sem a haverom!
De megértem miért nem csipázza a csajt a haverom anyja.
Laktak a haverom anyjánál is a gyermeke végett mert valakinek nevelnie kellett mert a haver dolgozik a mamika úgy szintén, de annyi volt a vita hogy inkább átköltöztek a csaj anyjához.
Mert a mamika szarta se le a többi gyereket, ha adott is valamit csak az unokájának félre hívta és úgy adta oda neki az meg szaladt a többi gyerekhez hogy ő kapott a többi nem.
És pedig egy házban éltek.
Megmondta más kölkit nem eteti.
Amiben igaza is van. Nem kötelessége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!