Mindig átöltöztetitek a babátok, ha leeszi/lebukja a ruháját? Igénytelenség, ha én nem mindig öltöztetem át?
Figyelt kérdés
Sajnos minden étkezés után még 1-2 órával is egy kevés kaja jön vissza. Vagy a nyaka, vagy a ruhája ujja lesz olyan. De van, hogy evés közben belenyúl a szájába, és összekeni a lábát stb. Ha itthon vagyunk, és nem jönnek vendégek, én bizony rajta hagyom fürdetésig. Igénytelenség? Ha mindig átöltöztetném, napi 5 ruhát ráadhatnék, nem látom értelmét. Letörlöm róla, de nem adok rá új ruhát. Csak itt olvasom, hogy azért kell az elején sok ruha, mert naponta rengetegszer kell átöltöztetni, és ezért érdekelne, hogy ti tényleg mindig adtok új ruhát a gyerkőcre, ha leeszi, összekeni?2014. márc. 31. 16:06
11/16 anonim válasza:
Ez attól függ milyen mértékű a szennyeződés. Ha a gyereken egy etetés után ott a fél étlap akkor átöltöztetem mert nem bírnám nézni, de ha csak pár pici pötty, folt van akkor azt nem veszem le róla azonnal. A bukás tényleg más, mert az kis mennyiségben is irtó büdös, akkor azonnal átöltöztettem. Na, szóval van egy "koszossági határ" ami fölött már öltöztetek, alatta nem.:)
12/16 anonim válasza:
Én átöltöztetem,mert kellemetlen vizes nedves ruciban lennie. Sűrűn mosok, de mennyiből tart beledobni a mosógépbe?
13/16 anonim válasza:
Én átöltöztetem,mert nedves lesz a ruhája,de még ha kicsi is a mennyiség, ami visszajön,nem túl jó szagú...sőt.Engem is zavar az a büfi szag.Inkább mosok és öltöztetek.
14/16 anonim válasza:
Ha lebukta, akkor mindig átöltöztettem, mert az nagyon büdös és képtelenség letörölni.
Ha leette, akkor attól függően lett öltöztetve, hogy mi került a ruhára, de általában átöltöztettem, ahogy én sem maradok olyan ruhába, amit leettem.
15/16 anonim válasza:
Akkor igénytelen vagyok én is,mert bizony nem öltöztettem át mindden apróságért.Általában volt nyálkendő a nyakában,így,ha büfi jött,akkor azt vettem le róla és cseréltem ki.
Ha összekente magát sem cseréltem le a ruháját. én sem öltözök át, mert leettem magam (ritka) vagy összekentem magam..Otthonra jó az,ha elmegyek otthonról,persze hogy átöltözök. Azért vannak az otthoni ruhák...
16/16 anonim válasza:
Kislányom az elején nagyon sokat bukott,ahogy te is írtad, a te babád is képes evés után fél órával büfizni. Ha nagyon átázott a ruhája akkor lecseréltem, ugyanígy ha kakis lett, akkor is. Volt, hogy nem, de aztán a nap végére át kellett cserélnem mert valóban büdi lett a büfi :( Aztán volt, hogy nagyon nyálazós lett, akkor én is kis partedlit tettem a nyakába amit simán lehetett cserélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!