Mindig átöltöztetitek a babátok, ha leeszi/lebukja a ruháját? Igénytelenség, ha én nem mindig öltöztetem át?

Figyelt kérdés
Sajnos minden étkezés után még 1-2 órával is egy kevés kaja jön vissza. Vagy a nyaka, vagy a ruhája ujja lesz olyan. De van, hogy evés közben belenyúl a szájába, és összekeni a lábát stb. Ha itthon vagyunk, és nem jönnek vendégek, én bizony rajta hagyom fürdetésig. Igénytelenség? Ha mindig átöltöztetném, napi 5 ruhát ráadhatnék, nem látom értelmét. Letörlöm róla, de nem adok rá új ruhát. Csak itt olvasom, hogy azért kell az elején sok ruha, mert naponta rengetegszer kell átöltöztetni, és ezért érdekelne, hogy ti tényleg mindig adtok új ruhát a gyerkőcre, ha leeszi, összekeni?
2014. márc. 31. 16:06
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
28%
Én atoltoztetem. En sem maradok koszos ruhában.....
2014. márc. 31. 16:08
 2/16 anonim ***** válasza:
65%
Nem szoktam minden alkalommal átöltöztetni, sőt nem is fürdetem minden nap (és még él, a kötekedők kedvéért)
2014. márc. 31. 16:23
 3/16 anonim ***** válasza:
69%
Akkor én is igénytelen vagyok, mert csak akkor öltöztetem, ha kakis vagy pisis lesz. Ha csak lebukja vagy összenyálazza akkor csak letörlöm. Napi 5-6 ruhát elhasználnánk ha minden bukásnál cserélném. A gyereknek sem jó ha folyton ezzel vegzálják, meg hegyekben állna a vasalni vaéó cucc.
2014. márc. 31. 16:26
 4/16 anonim ***** válasza:
77%

ha nem ázik át a ruhája,vagy nem lesz pisis-kakis,akkor én sem öltöztetem át.

elég csak letörölni!

2014. márc. 31. 16:33
 5/16 anonim ***** válasza:
55%
Nem öltöztettem át egy kis folt miatt. Ha átázik az persze más, de felesleges napi ötször nyúzni a gyereket az öltöztetéssel egy kis folt miatt.
2014. márc. 31. 16:35
 6/16 anonim ***** válasza:
55%
Én sem öltöztetem át minden pötty miatt. Nincs az a ruhamennyiség, amivel bírni lehetne. Mivel most 15 hónapos kislányom erősen nyáladzik, arra azért figyelek, ha nagyon átázik, akkor lecserélem, nehogy megfázzon. Egyébként van néhány "itthoni" ingecske, ruhácska, ami kopottabb, azt adom a body fölé, azt koszolhatja, és a nyálkendő is nagy segítség a pici bukások, büfik, vagy a nyál ellen, és akkor csak azt kell cserélni.
2014. márc. 31. 16:35
 7/16 anonim ***** válasza:
55%
A bukás tud nagyon büdi lenni, ezért ha az jött nagyobb mennyiségben vissza , öltöztettrem, de nyálzás miatt, vagy mikor már önállóan próbált enni, én sosem öltöztettem át! Szépen is néznék ki, akkor reggel öltöznénk, reggeli után szintén , mert 1 évesem már egyedül próbálkozik, vaj-sajt kerül ide oda :) , majd eszik egy kis almát, akkor megint egy ruhacsere... ááááááááááá nem őrűltem meg!
2014. márc. 31. 16:37
 8/16 anonim ***** válasza:

Ha pici folt keletkezik, akkor nem cserélem, mert hiába van sok ruhája, nem győzném. Így is éppen eleget mosok a két gyerekre + magunkra.

Az elején néha 4-5 ruhacsere is volt, mert tényleg tudott akkorát bukni, hogy a ruhája totálisan átázott, sőt, volt hogy nekem is kompletten át kellett öltözni, nem csak pólót cserélni.

Éppen ezért is, minden este fürdés, tiszta ruha.

2014. márc. 31. 16:44
 9/16 anonim ***** válasza:
48%
Erdekes gondolkodasuak vagytok... Ha valakinek van ideje es igenye tisztan tartani a gyereket, azt nullara kell pontozni. Esz az van....
2014. márc. 31. 16:48
 10/16 lcs ***** válasza:
én se öltöztetem át minden esetben, csak akkor ha nagy mennyiség, vagy büdi büfi volt. Szerintem azért ezt kell igénytelenség kategóriába sorolni, és ha egy kimutatást készítenénk, és mindenki őszinte választ adna, akkor tuti az lenne többségben, aki nem öltöztet minden alkalommal.. :)
2014. márc. 31. 16:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!