Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaruhák, gyermekruhák » Ti vennétek használt ruhát...

Ti vennétek használt ruhát születendő gyermeketeknek?

Figyelt kérdés
Nálunk az első gyerek csak új ruhákat kapott. De olyan sok ismerősöm van aki duriba jár , önnan öltözteti a gyereket és meg se látszik, hogy használt, ráadásul olyan kis csinik a gyerkőcök. Rossz anya lennék attól, hogy ő kap használtat is mikor az első csak újat kapott? Megtehetnénk csak az újat de már feleslegesnek tartom. De rosszul érzem magam.
2014. jan. 17. 11:14
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Mi az elsö babát várjuk.Mindent ujonnan vettünk kivéve a ruhákat,mert abból vettem turiban is.A turis ruhák legtöbbjén még a címke is rajta volt.Kimostam,kivasaltam és nyugodt szívvel adom rá.Nagyon szép ruhákat lehet fillérekért kapni :)
2014. jan. 18. 14:05
 12/16 anonim ***** válasza:
vegyesen vannak neki ruhái van ami új van amit használtan vettem és elárulom volt olyan esetem hogy meg vettem az újat 1 alkalom alatt szét esett a patentja. vannak olyan használt ruhák amiket úgy kaptunk de tiszta újnak látszik
2014. jan. 19. 20:48
 13/16 anonim ***** válasza:
ÉLJEN A BABABÖRZE MEG A TURI!:D
2014. jan. 20. 10:11
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagy ettől rossz anya. :)

Nálunk a családban ez hagyomány is, hogy a tagok egymásnak adogatják a babaruhákat. A használt nem agyon hordott hisz csak pár hónapig volt rajta a picin, tehát lényegében semmi bajuk és ugyan olyan mintha új lenne szinte.

Vettem már body-kat, meg kaptunk is barátnőméktől (újonnan vetteket) de egyik sem volt olyan jó és szép kinézetű mint a turis. A boltokban amiket láttam (bár még nem néztem mindenhol) teljesen egyszerűek vannak, a turiban pedig ilyen mintás olyan mintás, ilyen színes olyan színes valamelyik maga egy állatfigura :) Tegnap tigrisest láttam. Vettem egy sapit is 400 ft-ért, mintha új lenne. Nagyon édes :)

Én csak ajánlani tudom a turikat mert jók. Nekem is van onnan nem is egy ruhám.

18 hkm

2014. jan. 20. 13:02
 15/16 anonim válasza:

Dehogy lennél rossz anya!

Sőt,mivel eleinte talán kevesebbet fogsz drága ruhákra költeni,így majd a későbbiekben hasznosabb dolgokra is tudod azt a pénzt a gyerekre fordítani (pl.iskoláztatásnál)

2014. jan. 23. 18:28
 16/16 anonim ***** válasza:
Ettől ne érezd magad rosszul! Vegyél neki pár újat is, és akkor jobb lesz. Én kaptam tesomtol 2 bőrönd ruhát 1évesig kb,barátnőmtöl is,és turiban se tudtam megállni a cuki daraboknak. Egyedül 5db bodyt vettünk újat nek (no meg kiságyat ágyneműt meg törölközőt.) És ami új lesz még az az a szett amiben hazahozzuk. Na meg persze amire majd később rájövünk hogy kinőtte azt potolni kell és ha nincs turiba akkor muszály leszek újat venni! Na meg a cipők! Az mindig új legyen,mert nem tesz jót a lábának ha már ki van taposva! Van aki azt is turiba veszi!
2014. jan. 26. 20:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!