Ti vennétek használt ruhát születendő gyermeketeknek?
Dehogy lennél rossz anya :)
Én felnőttként is turiból öltözködök, jó helyen lévő turiból tovább bírják a ruhák, mint a boltból valók.
Kb. 15-20 rugi kell az első méretből.
Na a tescoban 1500-3000 Ft rugi.
Szóval kb. 30.000 lenne csak a rugi ujjonan.
Kell még ugye body, annak is 500-800 Ft db
Az is 10.000ft.
Használtan a body 200ft, rugi 500-1000ft.
Azért nem mindegy 40.000, vagy 10.000 az első garnitúra ruha, amit 3 hónap múlva kinő, s lehet venni a nagyobb méretet.
Ha kapsz valakitől ruhát az is használt!
Igen, vennék.
Amit a barátnőimtől, rokonoktól kaptam, azok is használtak voltak, mivel az ő gyerekük már használta:)
Én is adom folyamatosan a mi ruháinkat egy ismerős családnak, körbe-körbe járnak a ruhák, annyi van, hogy egy-egy ruhadarab néha csak 1-szer, 2-szer van a babákon, gyerekeken. 5-6 mosástól nem megy tönkre egy ruha sem.
Ettől ne érezd rosszul magad!
Az első gyereknek mi is újat vettünk, bár bevallom, ezt inkább azért, mert én voltam tapasztalatlan ezen a téren. Akkor túl is vásároltam magam, így most, hogy érkezik a második baba, a fele garnitúra új, csak a kezdő mosáson esett át.
Amikor először mentem bababörzére, teljesen elképedtem, 100-200 Ft-ért vásároltam be a fiamnak. Egy pillanatig sem sajnáltam, ha leette, ha fűfoltos lett...:)
Nem mondom, hogy nem veszek neki újat, mert most, hogy már három éves, egyre nehezebb jó állapotú használtat találni, de azért sikerül jó kis cuccokat kifogni. :)
Az egyik ismerősöm annyira ügyes a ruhavadászatban, mindig csodálkozom, hogy szinte fillérekből öltözteti olyan vagányul a fiát, hogy irigylem. :)
Első gyereknél nem kaptunk ruhát senkitől, mindent újonnan vettünk meg, hát rengetegbe volt..
Nézegettem a tescoba is a bodíkat tipegőket..de olyan semmilyenek mégis ott van 3000 ft 1 db.. benéztem ma duriba és olyan aranyosat találtam 300 ft-ért. Megvettem, de aztán meg olyan lelkiismeret furdalásom volt hogy ő kap használtat mikor testvére mindenből újat kapott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!