Besárgult ruhák újra fehérek?
Először muszáj rendes vegyszerrel aztán kimosni belőle a cuccot babarát cuccal.
Biopon áztató egy éjszakán keresztül, utána kimosni domestos fehérítővel, utána rendes por alapú fehér mosószerrel (pl. Tomi, Ariel...)
és a végén kimosni belőle az egészet bababarát mosószerrel (pl lovela baby)
Nekem így gyönyörű fehérek lettek a régi foltos textilpelusok is. Mintásat se kell félteni, nem tűnik el a minta maximum egy ici-picit halványul.
Ez a cikk egy kincs, 2 éve találtam, azóta rendszeresen mosok vele színes és fehér ruhákat, és hihetetlen, hogy mit csinál velük. A legöregebb, ezer éves fehér törölközőm szürkéből olyan hófehér lett, hogy túlzás nélkül fehérebb volt, mint egy boltból hozott fehér, ami még soha nem lett kimosva.
A perkarbi nagyon jó folttisztító összekajált babaruhákra is (csak langyos vízben mélytisztító, 60 fokon vagy fölötte folttisztító, arra kell figyelni), a citromsav és a szódabikarbóna is nagyon hasznos takarítószer egy kisbabás háztartásban. Ha nincs kedved külön rendelni perkarbit, van a DM-nek egy folttisztítója, abban is 99%-ig az van, én azt használom, ha érdekel valakit, kikeresem és belinkelem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!