Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaruhák, gyermekruhák » Miért nem lehet 2-300 forintér...

Miért nem lehet 2-300 forintért sem eladni az újszerű gyerekruhákat sem?

Figyelt kérdés

Nagy megyeszékhelyen, darabonkénkt, kis csomagban, nagy csomagban. Normálisan befotózva.

Csak nem értem. A Pepcoba meg Sinsayben sem olyan olcsók már a gagyi ruhák, de a jobb minőségű F&F, Next, ilyesmi meg 300 forintos darabáron sem kell a kutyának se.

dec. 26. 16:35
1 2 3
 11/28 Bogica0616 ***** válasza:
85%
Én szeretnék venni, de nem találok meretet, ami meg van az darabra van. Nem éri meg a szállítási díj miatt.
dec. 26. 17:23
 12/28 anonim ***** válasza:
75%
En peldaul azert nem veszek, mert pk-val egyutt sokba kerul, es mert nem biztos, hogy jo allapotban vannak azok a ruhak. En inkabb elajandekoztam a kinott ruhakat.
dec. 26. 17:25
 13/28 anonim ***** válasza:
88%
Ingyen is sokat kaptunk, illetve majdnem ugyanannyiért lehet újjonnan is venni pl. a Pepcoban.
dec. 26. 17:36
 14/28 anonim ***** válasza:
82%
Nem egyszer jártam úgy, hogy a fényképen szép ruhák voltak, 'alig használt' hirdetéssel. Mindig csomagot vettem, a postaköltség miatt. Igen ám, amikor megérkezett a csomag, agyon használt, bolyhos ruhák voltak. Lehet a Hirdető keveset használta, vagyis a gyereke, de hogy ő sem újként vette, az is biztos. Mindig bíztam anyukatársaimba, de valakinek a szép állapotú azt jelenti, hogy az udvarra a sárban mászni jó. De van, akinek meg azt jelenti, hogy akár rokonlátogatóba,vagy védőnőhöz menni is megfelel. Inkább elmegyek turiba, ott látom, tapintom, mennyire mosták már agyon az adott ruhákat. Darabáron szoktam találni tényleg szinte újakat 2-300 forintért. Soha többé nem veszek online használt ruhát. Eddig mindig elégedetlen voltam azzal, amit kaptam. Amikor jeleztem eladónak a gondom, az volt a válasz, miért, ennyi pénzért mit vártam. Ismétlem, mindig csomagokat vettem, tehát nem 1-2 darabot, hanem akár 8-12 - t is.
dec. 26. 17:37
 15/28 anonim ***** válasza:
93%
Azért, mert turiban is megkapják ennyiért a markás ruhákat szállítási költség nélkül, plusz mindig ott van az a probléma, hogy bolyhos, kinyùlt ruha, amit képen nem láttál. Tudom, hogy sinsay, pepco legtöbb esetben gagyi minőség, mégis kisgyerekes ismerettségi körömben azt veszik, mert az nem hasznalt, azt az üzletben megtudja nézni stb.
dec. 26. 17:50
 16/28 anonim ***** válasza:
35%

Néhánysor vettem ismeretlentől használt gyerekruhát és akkor úgy hirdették, hogy átnőtt vagy keveset használt holmi. Azt nem írták le, hogy már eleve használtan kapták/vették és így az állapota nem a várt minőségű volt.

Én ráálltam arra, hogy ismerősökkel állandó láncban átadjuk egymás gyerekeinek a ruhákat: az enyém kinövi, a Marikáé addigra pont belenő. Ugyanígy a bútorokat, babakocsit, eszközöket is egyazon személynek adtam el, mikor sport babakocsira váltottam, akkor a 3in1 babakocsit eladtam egy terhes kismamának. Amikor meghirdettem a sportkocsit, ő vette meg, mert épp belenőtt a fia és bízott bennem a már kapott babakocsi minősége miatt. Most a ruhákkal és fejlesztő játékokkal van így lánc.

dec. 26. 18:36
 17/28 anonim ***** válasza:
62%
Szerintem a jobbak azért mindig elkelnek, főleg ennyiért. Next ruhák pl. drágábban is tulajdonost cserélnek. Lehet, hogy nem tetszik másnak, ami neked tetszett. Vintedet próbáltad? Nekem ott elkeltek.
dec. 26. 18:53
 18/28 anonim ***** válasza:
31%
Nagyobb méretet sem tudok eladni. Postával nem éri meg, itt helyben (megyeszékhely) sem veszi meg senki. Szerintem akik tehetősebbek, inkább újonnan veszik, nem fognak kockáztatni, mert sajnos én is jártam már többször úgy, hogy volt közte hibás darab. Aki meg szegény, inkább ingyen kérné. Én már feladtam, beviszem a védőnőhöz inkább.
dec. 26. 19:14
 19/28 anonim ***** válasza:
95%

Én adok is meg vettem is használt ruhát. De eleve meg se nyitok egy db hirdetést se, ami a bolti ár közelében van, mert annyiért már veszek újat. Eladni is ebben a szellemben szoktam, és eddig mindent eladtam. Meg nem szoktam postázni, tőlem elviszik személyesen, aki akarja, felőlem végigbogarászhatja.

Nekünk senki nem adott semmit, mivel nem volt kisgyerekes ismerősünk, így sokba került volna mindenből újat venni. A nagyobb gyerekemnek viszont már nem szoktam használt ruhát venni, mert sokáig hordja már a méretét, és nem nagyon lehet kapni értelmes állapotban rá semmit. Az ő ruháit is ledarálja, a tesónak se teszem félre, mert kilyukad a nadrág térde, foltos a póló, stb. Azok már kukában végzik, ez van. A kicsi még hamar kinő mindent.

dec. 26. 19:48
 20/28 anonim ***** válasza:
79%
Semmi nem megy. Se könyv, se játék, semmi. Fogalmam sincs, hogy mi a titka. Én is megyeszékhelyen lakom, de egyszerűen nem megy el semmi. Vinteden dettó. El is határoztam,hogy a következő lomtalanításkor kirakom az összeset, úgy legalább a kisebbség elviszi. De hiàba még címkés ruhák is vannak benne, mire lefotózom, megvágom, feltöltöm... és eladok 3 havonta 1et. Tök felesleges.
dec. 26. 19:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!