Akik rendeltek már Shein-ről és Temuról gyerekruhákat mennyire voltatok megelégedve velük? Melyiket ajanljátok?
Magamnak rendeltem, gyereknek nem rendelnék. A többség nem pamut. Ami az, az is csak részben.
Max. "alkalmi" cuccot, pl: fotózásra.
Én rendeltem egyszer mindennapi használatra is pólót néhány darabot de valóban szinte teljesen muszalas de néhány mosás után amúgy már nem vészes az érzete az anyagnak.
Azonban úgy vagyok vele ennyi pénzért akkor már inkább sinsay vagy pepco. Hiszen amúgy semennyivel sem olcsóbb mint ezek közöl bármelyik.
Shein
Onnan eddig csak jol sikerult rendelni. A Temu szart sem ert...
Ahogyan a 2es válaszoló, mi is kaptunk egy gyerek pulcsit a gyereknek temuról. Nagyon jó minőségű, mérete is jó, a minta sem kopott még meg. Lehet, hogy csak szerencsések voltunk.
Én nem szoktam onnan rendelni, így más tapasztalatom nincs.
Napozóink voltak a Temuról.
Meglepően jó minőség.
Először vékonynak tűnt az anyaga, de nagyon kellemes tapintású volt, nem izzadt benne és kényelmes viselet.
Ami plusz, hogy egyáltalán nem bolyhosodott, pedig most kúszik-mászik, színe sem fakult, mosó-szárítógépet is bírja. Teljesen méretarányos is.
Magamnak is rendeltem már kb. 5 féle dolgot, azok közül 1 volt tűrhető..
Rugikat tervezem még kipróbálni.
Gyerek bugyik nagyon jók, anyag méret stimmel.
Kislány leggins, képen pamut volt, helyette rettenet műszálast kaptam.
Magamnak rendeltem 3 felsőt, a méret jó, 3/1 lett műszálas.
Ettől függetlenül nem tántorított el. Továbbra is rendelni fogok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!