Hogyan tudnám lebeszélni magamat az újabb gyerek ruha vásárlásról? Már túl sok lett, szerintem. Hozzátenném mi nem kapunk rokonoktól ruhákat.Már az őszi ruhákat megvettem, és ma màr a csizmákat néztem 🤦♀️🫣.Eddig nem voltam ilyen,az idén kezdődött
Kedves 2-ik hozzászóló. Biztosan rossz napod volt. Én olyan személy válaszát várom, aki volt hasonló helyzetben.
Dolgozom, 2 gyerekem van és nyelvvizsgára készülök ugyhogy tanulok is. De ugy látszik nagyon ügyes vagyok, ha még így is jut időm erre is 😁
- A túlzott fogyasztás nem igazán környezettudatos. Ha csak a szükségeset veszed meg, akkor már teszel azért, hogy pl a gyerekeid gyerekei már élhetőbb bolygón élhessenek.
- Illetve keress rá használt gyerekruha eladással kapcsolatos kérdésekre. Nem nagyon lehet eladni. A végén csak drága porrongy lesz belőlük.
- Bármikor bárki kerülhet, olyan helyzetbe, amikor ez a kis megtakarított pénz is jól jöhet
"Fektetünk a jövőjükbe, vannak számláik amire mi a férjemmel, a nagyszülők és a gyerekek keresztszülei utalják a pénzt." - akkor fektessetek még többet a jövőjükbe. Többet ér, mint egy harmincadik Micimackós zokni meg lila pöttyös hótaposó.
Vagy egyszerűen mondd magadnak, hogy: ELÉG! Van két gyereked, felnőtt vagy, elvileg kéne lennie önuralmadnak, ahelyett hogy szórod a pénzt felesleges dolgokra.
Egyrészt tényleg ne nézegess ilyen oldalakat, már direkt ilyen hirdetéseket kapsz biztosan, ami aztán persze meg is tetszik.. 🙂
Szerintem jól lehet helyettesíteni a vásárolgatást: szelektálás, rendszerezés. Nézd át a régi ruhákat, add el őket, szelektáld a mostanit stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!