Nem kisebbek mostanában a babaruhák/gyerekruhák?

Figyelt kérdés

Régebben a korához való méreteket hordta a nagylányon, de most majdnem 4,5 éves és 120-as ruhákat kell sokszor vennem neki. Mindegy melyik márka, mindenből nagyobbat kell. Ő nagyobb a koránál, de vékony. Eddig is nagyobb volt, mégis elég volt neki az ajánlott méret.

A húga 9 hós. Rá is mindig egy mérettel nagyobbat veszsk

dec. 8. 23:03
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem
dec. 8. 23:15
 2/10 Justinianus ***** válasza:
9%
Kínai gyerekekre szabják.
dec. 9. 01:54
 3/10 anonim ***** válasza:
88%
120 ruhák nincsenek Van 116 122 és van 116-122 méret igy vannak bele irva és persze hogy kicsit nagyobb ha csak 120 cm lányod.
dec. 9. 06:26
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem használsz véletlenül szárítót?
dec. 9. 06:44
 5/10 anonim ***** válasza:

Én csak a lidl-ben vett ruhákon vettem észre ilyet. Régebben mindig eggyel kisebbet kellett vennem, most már méretpontosak. Ami a nagyobb fiamról maradt régi body, sokkal nagyobb, mint amit most veszel ugyanabban a méretben, pedig nem nyúlt ki, mindig nagyobbak voltak.

A többi ruhánál nem látok ilyet.

dec. 9. 07:11
 6/10 A kérdező kommentje:

Bocsánat! Félálomban írtam.🙈 122-es, csak legutóbb a Zarából rendeltem és ott 120-asnak írták.

Van szárítónk és én is először azt hittem, hogy tuti amiatt van, de mostanában ha rendelek valamit akkor mosás előtt rájuk próbálom és akkor látom, hogy épphogy jó vagy kicsi az a méret ami kellene. Na nagyobbik lányom tényleg nagyobb, de a kicsi 86-os ruhákat hord minden márkából szinte 9 hósan és nem extra nagy gyerkőc (71 cm), bár pocakosabb, mint a nővére volt így lehet hasban felvesz a ruha 1 méretet.😁

dec. 9. 08:39
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Az én fiaim nagyon pufi babák voltak, így kellett nekik 1 mérettel nagyobb. A hossz mindig jó lenne, a karjukon minden lóg, de a hasukon feszül. De ez nem változott 2021 óta, ellenben az anyagminőséggel. Az ordítóan vacak lett.
dec. 9. 08:54
 8/10 anonim ***** válasza:
Hát a fiam is eleinte azt a méretet hordta, ami rá volt írva, 2,5 éves koráig. Aztán egyre nagyobb volt az eltérés a kora meg a kor szerinti ruhaméret között. Nem a ruhák kisebbek, ahogy nőnek, úgy egyre nagyobb a különbség gyerekek között, az enyém 9 éves és van olyan osztálytársa, akitől több, mint 1 fejjel magasabb. 11-12 évesre való ruhákat hord.
dec. 9. 21:09
 9/10 anonim ***** válasza:
A Zara kisebb méretezés, abból nálunk is nagyobb kell. HM pedig óriási. Nagyon vicces amikor különböző márkákból egymás mellé teszel ruhákat. Így hord a gyerekem 98-116 között pólókat, kabátokat. De mégis a legjobb a rövidnadrág, ott 86-110ig minden van, annyira más a derékméret és a fazon.
dec. 9. 22:04
 10/10 anonim ***** válasza:

Szerintem nem.

Márkánkénti méreteltérés előfordul, de ez mindig jellemző volt.

Minőségromlás az viszont van, nem kicsi.

tegnap 12:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!