Honnan tudom, hogy melyik a vastag,teli halozsak (Brendon)?
Brendonbol szeretnek rendelni, nincs a kozelemben a bolt, igy szemelyesen nem opcio.
A halozsakok leirasa nem tul reszletes, esetleg tudnatok segiteni, hogy melyik az, ami tutira vastag? Minimum 2 TOG-os kellene, ha vastagabb csak jobb, kisfiam nagyon fazos.
Nekünk van egy 3 TOG-os (hirdetem is egy ideje Vinteden), az tuti vastag. Nem is kellett távfűtéses lakásban nálunk használnunk. Online vettem anno, nem tudtam, hogy ez ilyen vastag.
Egy 1.5 TOG-os is volt, az vékonyabb, használhatóbb volt.
A paplanos hálózsákok a téliek.
Nekunk vastag kell, mar 1,5 eves a kisfiam szoval tudom, hogy mennyire fazos, ezt mar kitapasztaltam rendesen😅
Vekonyabbak vannak, abban alszik most, de lassan keves lesz neki.
Brendonbol meg nem rendeltem, de lehet el is engedem, ha nem jovok ra valahogy hogy melyik lehet a vastag.
Mi télen (éjszaka nem fűtünk, csak fürdésig) vékony pizsire ment rá a 1,5togos.
Tapintásra nagyon vékonynak tűnik, de nagyon meleg.
Volt egy 3.5togos, az olyan volt, mint egy paplan, folyt róla a víz, pedig csak egy body volt rajta.
Végül a 2togos jött be hosszú ujjú bodyval, átlag 21-22fokban. Ő is fázós.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!