Betehetem a baba ruháit a szárítógépbe?

Figyelt kérdés
Vettünk egy Beko szàrítógépet, sosem volt előtte és elég tapasztalatlan vagyok vele kapcsolatban. A babaruhákat bele tehetem? Javarészt Pepco,Hm és Sinsay ruhák. Kb az összesen rajta van, hogy nem szabad betenni a szàrítógépbe. Ti ettől független beteszitek? Ha igen melyik programon? Pamut - szekrénybe vagy szintetikus - szekrénybe?

febr. 6. 22:13
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Én mindent szárítok: h&m, f&f, reserved, zara. Semmi nem megy/ment eddig össze és minden ugyanolyan szép, mint mikor megvettem.
febr. 7. 04:53
 12/22 anonim ***** válasza:
11 vagyok: azt elfelejtettem, nekem Electrolux perfect care 900 as gépem van (mosógép is szárítógép is) nem tudom számít-e valamit.
febr. 7. 04:56
 13/22 anonim ***** válasza:
Ha rajta van, hogy nem lehet, akkor nem lehet, hogy nehogy megreklamáld véletlenül. Egyébként a régi szárítómba, ami nem forró levegővel szárított, abba beletettem és semmi baja sem lett. Az új meg olyan, hogy rendesen forró a ruha amikor kiveszem belőle. A pepco meg a többi gagyi fajta össze is megy benne.
febr. 7. 08:20
 14/22 A kérdező kommentje:
Hú, az én ruháim is forróak amikor kiveszem belőle! Akkor lehet baj lesz a kisruhákkal.
febr. 7. 09:09
 15/22 anonim ***** válasza:
71%
Én válogatás nélkül mindent belerakok, 4 gyerek mellett nem nézegetek cetliket. Nálunk az az elv, hogy ami nem bírja a szárítót, annak viszlát. De eddig talán 1 nadrág lett kicsit kisebb, meg egy body. Még a pepco/sinsay ruhák is bírták, pedig azoktól nem vártam sokat.
febr. 7. 09:53
 16/22 babyboom567 ***** válasza:
100%
Pepco,sinsay szárítás nélkül is összemegy
febr. 7. 10:02
 17/22 babyboom567 ***** válasza:
59%
De különben én is így csinálom,hogy 1 számmal nagyobb méretet veszek,és akkor pont jóra megy össze.Szárítógép nekünk nincsen,de biztosan nem szórakoznék válogatással.Ahogy előttem írta valaki, ami nem bírja a szárítást az így járt,többet nem vennék olyat vagy nagyobbat vennék.
febr. 7. 10:14
 18/22 anonim ***** válasza:

Aeg gép, minden összemegy. Hm, next, cunda, tesco, sinsay, lidl, aldi.. minden. Számolok vele és kész. Így hord 140-est a 128 centis lányom. 116/122-t a 104 centis fiam.

Egyébként vannak ruhák, amik fokozatosan egyre kisebbek, mások csak egyszer mennek össze, de ez is márkától független. Onnan latszik, amikor hazahozom a valtóruhat, ami 1-2 alkalommal mosott/szárított és összevetem az ugyanolyan gyakran mosott/szárítottal (egy csomag, eredetileg ugyanakkora).

febr. 7. 10:47
 19/22 anonim ***** válasza:
Én mindent beletesszük a szárítóba.Azért vettem.Valóban a pepcos,és a hasonló olcsóbb kategóriájú ruhák kicsit összemennek,ezért egyél nagyobbat veszek.De amit nem szárítottam benne,az is összement a sima 30 vagy 40 fokos mosásban.
febr. 7. 11:27
 20/22 anonim ***** válasza:
73%
Ja,és amúgy tudjátok állítani ám,hogy mennyire meleggel szárítson,sőt szokott olyan program is lenni,ami hideg levegővel szárít.Nekem bosch és Gorenje szárítógépeim vannak, mindkettőn lehet állítani.Az egyikén a napocskát kell nyomtatni,a másikon csillagok vannak,hogy 1-2-3 csillag a szárítási hőfok És mindkettőn van hideg program,amit lehet állítani,hogy mennyi ideig menjen.
febr. 7. 11:31
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!