Mennyi idősen hordta a babát a 80-as méretű ruhákat?
Figyelt kérdés
Elsősorban fiús anyukák válasza érdekel és nyári ruha kategóriában.
Tudom, hogy minden baba más, ahogy a ruha márkája is befolyásoló, csak kíváncsi vagyok :)
2024. jan. 29. 16:23
11/17 anonim válasza:
7 hós lesz, most 74est hord. Januar elején volt 9kg és 72 cm.
Mar vettem neki 80as rovidujjas bodyt pulover alá. Igaz H&M es és nagyobbnak tűnik de nem bánom. Lrgalabb nem növi ki par hét alatt.
12/17 anonim válasza:
Kb 10 hónaposan hordta 2 hétig. Akkorát nőtt, és olyan gyorsan, hogy mi 74-ről ugrottunk rögtön 86-ra.
13/17 anonim válasza:
10-11 hónapos kor körül kezdte hordani őket és 15 hónapos korig voltak jók.
14/17 anonim válasza:
Az én fiam 3 hónapos lesz, kb 64 centi és épphogy jók rá a 68asok, úgyhogy nálunk most jön a 74, valószínűleg még fél éves kora előtt elérjük a 80ast is...
15/17 anonim válasza:
Kedves utolsó,az én fiam is 64 centi volt 3 hónaposan,de a 74est nagyon sokáig tudta használni és kb 9hónapos korában lettek jók a 80asok☺️nyilván csak a tapasztalatomat írom le,nem biztos hogy nálatok is így lesz☺️
17/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok választ, hasznosak voltak! 😊
2024. jan. 31. 06:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!