Hol tudok online jó minőségű,nem drága baba ruhákat venni?
Csatlakozom az előttem szólókhoz: H&M és Sinsay.
Utóbbi olcsóbb, előbbi jobb minőségű.
Nekem egyébként bodyban csak a H&M jött be az olcsóbbak közül, a többit alig bírtam rászuszakolni a gyerekre, főleg, hogy feszes volt az izomzata is, piciként a kezét is alig engedte mozgatni.
Mióta ebben a melegben pólókat hordunk inkább, azóta viszont nagyon bejött a Pepco, eddig nem nyerte el a tetszésem, de most fillérekért vettem nagyon édes kis pólókat, ott voltak a legaranyosabbak ráadásul, nem csak olcsók.
Mondjuk én szárítani nem szoktam gépben, de a mosást jól bírták eddig.
Ha rendelsz a H&M-ből, akkor azt azért kalkuláld be, hogy elég jól nyúlnak is a cuccok, és nagyobb a méretezés is az átlagosnál, az én kisfiam pl. régóta 80-as cuccokat hord, de az ottani 74-es hosszúujjú bodyk jók lesznek szerintem ősszel is bőven :)
Sinsay kb olyan KIK minőség.
Árban is korrekt.
H&M és Bonprix drága és amúgy rengeteget romlott a minőség az elmúlt évekhez képest!
HMmel én sem vagyok megelégedve,akismama ruhaim onnan voltak. Nem hordtam őket,csak pár hónapig,mégis ingyen ajándékoztam tovább,mert tiszta szösz,fakulas és kinyulas lett belőlük ,ahhoz képest pedig drága volt. Bonprix méret sose jó,vagy úgy áll,mint tehénen a gatya,nincs se kedvem se időm a visszaküldésekkel molyolni (háromszor rendeltem összesen,egyetlen top ami jó lett..nagy üzlet)
Amit még szeretek,az a Lidl gyerekruha,de hát nem állandó termék,nem is értem miért,így folyton vadászni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!