Hol tudok online jó minőségű,nem drága baba ruhákat venni?
Figyelt kérdés
Fél éves a kislányom,jelenleg már a 74-es meretnél tartunk. Elég messze lakunk mindentől,ha van módom a kik-ben szoktam venni a ruhákat vagy a Tesco Ff reszlegen,pepcot nem szeretem. Más nincs erreleé,de ezek is jó fél órás kocsi útra vannak. Sajnos kiknek nincs webshopja. Tudnátok nekem weboldalakat ajánlani,ahol a bodytól kezdve a rugdalózón át lehet jó minőségű és kikhez hasonló árkategóriájú gyerekruhákat beszerezni? (Zárójel,ha esetleg anyának,azaz magamnak is tudnék online ruhát rendelni,az jó volna..esetleg ha valami weboldalat tudtok erre is -bonprix nem jött be- megköszönöm,de a lényeg a babaruha elsősorban.)2023. aug. 3. 14:21
11/16 anonim válasza:
H and m gyerekruha más mint a felnőtt, én kipróbálnám a helyedben.
12/16 anonim válasza:
Reserved is szokott akciós lenni, amúgy olyan ában van, mint a H&M.
Sinsay-el az a baj hogy össze-vissza méretez, van olyan 62-es body ami kisebb, mint ugyanonnan az 56-os.
13/16 anonim válasza:
H&M nekem abszolut kedvenc a babaruhakbol, bar egyelore meg csak a 68-as meretig van tapasztalatom.
Szerintem a legpuhabb anyaguak az altalam probalt markak kozul. De a masodik helyen van nalam a c&a, aztan f&f. Viszont hozzatennem, hogy az en babam meg nem kuszik-maszik, tehat nyilvan nem tudom, hogy fokozottabb igenybevetel eseten hogyan birjak, lehet kesobb mar nem lesz a kedvencem. Most is csak a puhasag miatt preferalom, meg olyan kis kenyelmesnek tunnek :D
En szoktam egyebkent hasznaltan is vasarolni, vintedrol.
14/16 anonim válasza:
Szerintem a Sinsay babaruha minősége többségében botrányos. A body akár 2 méretet is összemegy simán, de ez a legkevesebb, erre legalább lehet számítani. De amikor az anyag olyan mint a papír, mert a mintát csak a színen rámázolták, vagy az első nyitásnál szanaszét repülnek a patentek… agyrém. Plusz irtó hiányosak a termékadatlapok, nem tudod, mit veszel. Sokszor angolul van, bár ez a Hm-re is igaz. Ott viszont jó, hogy van véleményezési lehetőség, mert szoktak hasznos vélemények is lenni, amiből kiderül, hogy jó-e a cucc. Akcióban érdemes venni, meg ha regisztrálsz és x pont összejön a vásárlásokból, akkor szoktak jó kedvezmények lenni, pl. 20% a teljes gyerekruha kínálatra, meg ilyenek. De ez asszem x pont összegyűjtése nélkül is van, csak ritkábban és később csatlakozhatsz be. Illetve simán megy a visszaküldés akár 30 napig, kb.mosás után is visszaküldheted, pl.ha alakját veszítette emiatt. Ha meg olyan panaszod volt, hogy pl.egyértelműen elszámoztak valamit vagy hibás volt az áru, meg ami tipikusan gyártási vagy értékesítési hiba, akkor a visszaküldésnél küldenek egy kódot, amivel 1500 kedvezmény jár a következő rendelésből. A minőség viszont sajnos ennél se a csúcs, de azért a Sinsay/Pepco felett van. És az ár sem jelent jobb minőséget, kifejezetten irritáló ebből a szempontból az Exclusive sorozat, mert ott bele lehet futni a drágán gagyi tervezésű vagy ócska anyagú holmikba. Nagyon sokan használtan vesznek babaruhákat a marketplace-n, jófogáson, uzuzd.com-on, háda webshopban, meg vannak outlet webshopok is, én csak a babamamaoutletet próbáltam, de az nagyon gátlástalan, senkinek nem ajánlom, pedig lennének rajta jó cuccok.
16/16 A kérdező kommentje:
9 C&A-nak én sehol sem találom az online shopját,tudsz segíteni? :)
2023. aug. 8. 22:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!