Globaloutlet online webshopról mi a véleményetek? Gyerekruhát rendelnék (6 évesnek).
Akik rendeltek gyerekruhát innen, milyenek a tapasztalaitok? Meglepően olcsó - értem h outlet - de valóban eredeti márkákat forgalmaz? Megbízható a minőség?
Rendben ment a rendelési - szállítási folyamat?
Szerintem az akciós ár se reális, az eredeti ár szokásosan kamu. Csak pár darabot néztem meg. Akciósan 16k, eredeti ár 31k egy O’Neill nagyon nagyon vékony dzsekiért. Kizárt. Eredeti ára az max olyan 16-17k lehet(ett, kb. 5 évvel ezelőtt, annyira ósdin néz ki)
Én inkább a márka oldalán nézelődnék, (ha van kifejezetten olyan ami tetszik) és ott venném meg akciósan. Mindig van mindenhol %sale%!!! meg !!!Black Friday!!! Sok oldalhoz lehet találni kupon kódot, 20-30% kedvezmény valaki affiliate linkjével…. Legalább biztos azt a minőséget kapod amit szeretnél, max 1-2 ezerrel többért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!