A kislányom februárban fog megszületni.Csakis 1 és 3 hónapos ruhákat vettem neki.Külföldön az 1 hónapos 54cm nem 56, és van olyan márka ahol a 3 hónapos 59cm a szokásos 62helyett, de van amelyik 62es.Szóval sok 54 es és 59cm-em van.Vegyek 6 hónapost?
Szerinted ezt így ki fogja előre megmondani neked?
Nekem mind a 2 gyerekem 3kgval és 50cm-el született.
Az első 56al kezdte, kb 2 hét alatt kinőtte. 2hetesen 62est adtam már rá, ami 3 hós méret. 2 hósan meg 68ast, aminkb 6 hósnak felel meg.
Ezzel szembe a másodiknak az 50esek is nagyok voltak. 1honaposan kapott 56ost, kb fél évesen 62est.
Elrakni el lehet...
Ezt nem tudod kiszámítani. Én most azt figyeltem hogy amit szettben adtak bodyt meg rugdalozót, ott a body jó, a rugdalózó meg kicsi. Na akkor hogy van ez?
Nagyon kicsiből nem érdemes sokat venni, mert azon kívül hogy nembiztos hogy jó, gyorsan kinövi. A nagyobb meg max pár hétig nagyobb, semmi baja nem lesz ha eleinte lötyög rajta. Nyári lányomon a bodyk lógtak, a télin meg a meleg rugik. Ez van, pikk pakk belenőnek.
Annyi eggyes hogy 6 hónaposan már nyár lesz :(
És nem feltétlen azonos szezonú ruha kell rá pl júliusban mint áprilisban.
"Külföldön"
Nálunk "külföldön" meg ugyanúgy 56-os, 62-es és 68-as van. Külföld nem egységes egész. Amúgy meg Magyarországon is "külföldi" ruhákat használnak, ugyanis a magyar textilgyártás rég megszünt.
Február közepére voltam kiírva a fiammal, 56-os ruhákat vettem. (Overált, vastagabb cuccokat)
Január végén született meg, 46 centivel… :D
3 hónaposan - tavasszal nőtt bele az 56-os ruhákba, 6 hónaposan 62-be.
Most olyan 75 cm, 74-80-as ruhákat hord.
Szerintem egyelőre bőven elég, amiket vettél neki, majd ha megszületik akkor már könnyebben vásárolgatsz még neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!