Mennyi idősen hordta a babát a 80-as méretű ruhákat?
Figyelt kérdés
Elsősorban fiús anyukák válasza érdekel és nyári ruha kategóriában.
Tudom, hogy minden baba más, ahogy a ruha márkája is befolyásoló, csak kíváncsi vagyok :)
2024. jan. 29. 16:23
1/17 anonim válasza:
A fiam most 1 éves és 80-as ruhákat hord
2/17 anonim válasza:
Decemberben múlt 1 éves és most hordja őket.
3/17 anonim válasza:
15 hónapos korától hordja őket.
4/17 anonim válasza:
6-8 hos kora kozott hordott 80-as meretet, most 9 hos, mar kinotte.
Hogy erted azt, hogy nyari ruha kategoria? Mikor hordott 80-as meretu nyari ruhat, ez a kerdesed? Semmikor nem fog, mert aprilisi szuletesu es most hord 86-ost :D
5/17 anonim válasza:
Fiam 1 évesen nőtte ki a 80-ast, 9 hónaposan kezdte hordani. Többnyire h&m, next, Lidl ruhákat hord.
6/17 anonim válasza:
1 évesen volt kereken 80 centi a fiam, és akkor már jellemzően 86-osokat vettem neki, szóval akkor gondolom olyan 10-11 hónaposan.
7/17 anonim válasza:
11 hónapos, most hord 80-as ruhákat, kivéve, ami pepcós, abból már a 86-os méret is kezd kicsi lenni.
A kisfiam vékony, hosszú baba, a H&M-s ruhákból pl. még most növi ki a 74-es bodykat.
8/17 anonim válasza:
A ruha mérete a gyerek magasságát jelenti átlagos alkatú gyerek esetében. Mivel egy átlagos gyerek 1 évesen 75 cm, kb. akkor kezdi (inkább kicsit hamarabb) a 80-as méretet. Az enyém 15-18 hónapos kor között hordta, de ő vékonyka volt.
10/17 anonim válasza:
A fiam olyan 9 hónapos kora körül kezdte a 80-as méretet hordani. 1 évesen már a 86-os volt jó rá.
Most 20 hónapos, most kezd kicsi lenni a 86-os neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!