Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaruhák, gyermekruhák » Minden gyerekruhát beletesztek...

Minden gyerekruhát beletesztek a szárítógépbe? Ahogy nézem címke szerint nagyon sokat nem lehet beletenni?

Figyelt kérdés
2022. nov. 5. 18:13
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
52%

10, inkább csak nem veszed észre.

Next, hm, ff, cunda, reserved, sinsay, lidl, aldi, zara, benetton....mind összemegy. Nem mind ugyanolyan mértékben, és ugyanúgy, de igen.

A leglátványosabb, ha úgy teszteled, hogy azonos méretű többdarabos új pl: body-csomagból egyet nem mosol ki és utána összeméred. Van ami már a 30 fokos mosás után kisebb, van ami csak a szárítóban megy össze

2022. nov. 5. 20:54
 12/22 anonim ***** válasza:
52%
Mindent beteszek és ahogy páran már írták, szinte mindegyik összemegy egy méretet, egyéb bajuk még sosem lett. (teljesen modern AEG gép, cotton sensitive programon ráadásul)
2022. nov. 5. 21:20
 13/22 anonim ***** válasza:
53%
Nekem soha nem megy össze, pedig van olcsóbb, drágább gyerekruhánk, de még egyszer sem ment össze.
2022. nov. 5. 21:31
 14/22 anonim ***** válasza:
55%
Ezek szerint az én Beko szárítógépem még nem hallott arról, hogy össze kellene menniük benne a ruháknak 😄
2022. nov. 5. 21:45
 15/22 anonim ***** válasza:
49%

Én pl biztos, hogy észrevenném, mert fogytam egy csomót, és annak csak örülnék, ha összemennének benne a ruhák, mert nem állna el mindegyik.

Amúgy meg ha még össze is mennek, az, hogy nincs tele a ház felállított szárítókkal mindenhol, az felbecsülhetetlen.

2022. nov. 5. 21:48
 16/22 anonim ***** válasza:
61%
nekem nincs száritogėpem,igy őssze sem mennek ruhák ,padláson száritom ruhåkat ,melegben gyors olcso,tėlen kicsit tovább tart.
2022. nov. 6. 05:22
 17/22 anonim ***** válasza:
41%
A nem szárítható textilt a szárítógép szintetikus programjan lehet szárítani, az rövidebb ideig és alacsonyabb hőfokon szárít, azzal nem fog összemenni semmi
2022. nov. 6. 06:03
 18/22 anonim ***** válasza:
38%
Én egyedül a PUL anyagot nem merem beletenni. Minden mást simán.
2022. nov. 6. 07:41
 19/22 anonim ***** válasza:
48%
én nem teszem bele, ami nem szárítható azt teregetem. kaptam használtan egy barátnőmtől ruhákat, ő válogatás nélkül mindent szárítózott… na amibe 74 volt írva az konkrétan a 68 méretnek felelt meg. onnan tudom, hogy ugyanaz meg volt 68-ban is és összemértem 😂
2022. nov. 13. 19:53
 20/22 anonim ***** válasza:
48%

Sima mosással is mind picit összemegy.

Csak ami tényleg nagyon azintetikus az nem.

1-2 ruhán tudom, már anyagból, hogy nem fogja szeretni, akkor vagy nem

veszem meg, vagy eleve számolok vele.

Amúgy talán 2 ruha van, amin nagy vasalt matrica van azt nem teszem be.

De nincs szárítóm, radiátorhelyem sem igazán, îgy minden megy kb a gépbe

2022. nov. 14. 06:55
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!