Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaruhák, gyermekruhák » Harcoltál ma reggel a Softshel...

Harcoltál ma reggel a Softshell overálokért?

Figyelt kérdés
2022. okt. 13. 10:34
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/79 A kérdező kommentje:
A Softshell más, azért mindig harc van :D
2022. okt. 13. 15:13
 52/79 anonim ***** válasza:
100%

Az esőkabát anyag inkább tök vékony!

De a softshellnek nincs külön bélése, hanem egy réteg. A külső egy rávitt poliurethan-réteg (ha jól tudom), hasonló mint a búvárruhák neoprén anyaga. a belső pedig polyester

2022. okt. 13. 15:15
 53/79 anonim ***** válasza:
100%
2022. okt. 13. 15:16
 54/79 anonim ***** válasza:
59%

Áhh értem.

Csak mert mi pont ma kaptunk egy olyan ruhát, ami 2 réteg. Kívül szó szerint vízhatlan, mint egy pl pvc anyag. Belül meg van egy réteg termo.

Nem tudtam ez-e az.

De ezek szerint nem.

Ennek több értelmét látom, mint a lidlisnek, amiről ezek szerint szó van

2022. okt. 13. 15:23
 55/79 anonim ***** válasza:
100%

Undorító világot élünk, hogy anyukák egymáson nyerészkednek.. Komolyan a gyomrom felfordul az ilyentől. A téli overálokért is biztos ugyanilyen harc lesz.. Én is vízpart mellett élek és szerencsére szinte mindent megkapok amit szeretnék, de egyet értek azzal, hogy korlátozzák a vihető mennyiséget, mert ez így nagyon nem fair.

Egyébként nem harcoltam, mert pár hete vettem az Aldiban esőnadrágot. Térdig állt a pocsolyában a kisfiam mégse ázott át sehol se. Érdekes azért nem harcolnak annyira pedig jó cucc. 😀

2022. okt. 13. 15:26
 56/79 anonim ***** válasza:
100%

5: a softshellnek az a lényege hogy lélegzős anyag, de egyben vízhatlan is.

A normál vízhatlan sokszor iszonyat beizzadós.

2022. okt. 13. 15:30
 57/79 anonim ***** válasza:
100%
Nem hittem el, hogy létezik a jelenség, amíg a saját szememmel nem láttam 😁 Én mondjuk abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy tudok varrni, szóval inkább rendeltem anyagot és csináltam nadrágot és kabátot magam. Nem biztos, hogy olcsóbban jött ki, de minőségben szerintem veri a Lidlt. Voltam ma délelőtt, volt még egy csomó overál, meg tudtam nézni, esküszöm nem értem a hype-ot, szerintem gagyi. Bár gondolom összedzsuvázni, sárban fetrengeni tökéletes.
2022. okt. 13. 16:42
 58/79 anonim ***** válasza:
100%
Én írtam a lindl-nek egy panasz levelet,ha minden itt puffogo anyuka ezt tenné akkor talán lenne is változás...
2022. okt. 13. 17:35
 59/79 anonim ***** válasza:
80%
Nem vagyok egy feljelentgetős ember, de viszket a tenyerem hogy az ilyen jófogáson arulókat felnyomjam a navnál. Tuti nem adóznak utána, pedig ez üzletszerű tevékenyseg és csak vallalkozóival csinalhatnák...
2022. okt. 13. 17:55
 60/79 anonim ***** válasza:
87%
59-es, nem annak szamit, hacsak nem ebbol van a megelhetese, direkt rakerdeztem egyszer a hivatalban.(mas ugyben jott szoba) Akkor minden marketplacen arulot meg Vateras, Jofogasost fel lehetne jelnteni. Siman mondhatjak, hogy a sajat gyerekenek meg unokatesoknak vette csak nem lett jo.
2022. okt. 13. 18:49
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!