Harcoltál ma reggel a Softshell overálokért?
Amiért rühellem:
1.) sok gyökér ember jár oda, és kicsi az üzlet. A sok gyökérről nem, az inkább a környék sajátossága, de a kicsi, túlzsúfolt üzletről tehet a Lidl. Az nem normális, hogy egy szürke hétköznapon 100 méteres sor álljon a kasszákhoz (nem túlzok).
2.) bizonyos termékeik nagy csalódást és sok kellemetlenséget okoztak, ideértve például a pelenkáikat, és a hiperérzékeny bőrre való popsitörlőt.
Mi csak a lidlibe járunk. De pl én sosem tapasztaltam ilyent. Általában ha kinézek az újságból valamit, azt tuti kapok is. Pl férjem kb a lehető összes szerszámukból felvásárolt, szereti őket (nem csak havi 1 barkácsolgatásra használja, velük dolgozik).
Pelenkát, húst, ruhákat, tisztítószert mindig ott veszünk. Egyedül a nyári hónapokban van nagyobb forgalom (vízparti város). De ilyenkor a non food cuccokat kiteszik egy sátorba, így nincs sem a boltban sem ott tömegnyomor.
Sorban 2-3 percnél többet csúcsidőben sem álltam.
Ejha! Mennyiert arultak ?
Nalunk (Ny. Europa) ha ilyen nagyon nepszeru termek van, nagyon olcson, evi parszor, akkor az Aldi / Lidl lekorlatozza, hogy 2 db.ot lehet venni belole. Karacsony korul szokott lenni pl. egy nagyon nepszeru itteni tv figura. Meg itt mindig normalis sorban allnak az emberek, nincs tulekedes, kulturaltak, legalabbis a nagy tobbseg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!